Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar 6x9 cm

Det är inte bara dina större bilder som förtjänar vackra ramar, utan det är lika viktigt att de minsta motiven ges en vacker utsmyckning i form av en snygg ram. Vi har ett antal fotoramar i 6x9 cm att välja mellan och de passar lika för motiv i 9x6 cm, eftersom de kan användas i liggande format.

Ett litet motiv i en liten ram i 6x9 cm blir mer synlig än vad man kan tro, men tänk på hur du placerar den så att den inte försvinner bland andra större ramar.

8 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Fotoramar 6x9 cm

Även dina minsta bilder och motiv förtjänar att lyftas fram och få lite uppmärksamhet. Det tycker i alla fall vi, och därför finns i vårt sortiment flera fotoramar i måttet 6x9 cm att välja bland.

I dagsläget erbjuder vi fotoramar 6x9 cm i färgerna svart, guld och silver (men håll utkik, för vårt sortiment uppdateras löpande!). Är du osäker på vilken färg du vill ha på din ram, eller du kanske redan vet att du inte vill ha någon ram alls, så kan vi rekommendera vår magnetram. I den får ditt motiv odelat fokus, och den hängs enkelt upp på vilken magnetisk yta som helst. Varför inte göra ditt kylskåp lite roligare, eller sätta ramen som en trevlig påminnelse på en magnetisk anslagstavla?

Tips på motiv

Du kanske tänker att det är svårt att hitta passande motiv till en sån liten ram? Vi tänker tvärtom – en liten ram kan användas till att ta vara på de små guldkornen som inte platsar någon annanstans. Barnens skolfoton är ju en klassiker – genom åren blir det ett antal bilder, och kanske vill man då välja den mindre storleken på bilderna för att inte fylla upp hela rummet…

Små bilder ur tidningar och magasin kan passa fint i en liten ram, liksom korta favoritcitat som du vill bli påmind om under dagen.

En kul grej man kan göra med dessa små ramar, är att låta flera ramar tillsammans bygga upp ett motiv. Exempelvis genom att bygga en kortare text – låt varje fotoram innehålla en bokstav, och sätt sedan ihop ramarna bredvid varandra så att ordet går att utläsa. Kanske ett namn?

Som del av tavelvägg

Vet du vad en tavelvägg är? Det är när man använder sig av ramar i olika storlekar, färger och stilar, för att låta ramarna tillsammans bygga en snygg helhet, snarare än att låta varje tavla tala för sig själv.

Våra fotoramar 6x9 cm passar fint för detta ändamål. Ett tips är att använda dem tillsammans med andra lite mindre ramar. Tillsammans med alltför stora ramar, kommer denna lilla ram sannolikt att framstå som en lite udda fågel.

På en tavelvägg kan tavlorna placeras både stående och liggande – allt för att skapa ett levande intryck. Det bästa är att testa sig fram, och se vad som ser fint ut. Om du vill ha tips och inspiration kring hur du kan bygga en tavelvägg, kan du läsa vår guide.

Hänga eller ställa?

Nu när du har hittat ramen du vill ha till ditt motiv, behöver du bestämma var du vill placera ditt nya verk. Ska ramen hängas upp på väggen, eller ska den ställas på en möbel?

Våra fotoramar 6x9 cm är tillverkade för att både kunna hängas och ställas, så om du skulle ändra dig med tiden är det inget problem. Då de är små och lätta, kan de – i det fall du vill hänga upp dem – med fördel användas tillsammans med våra självhäftande spikar. Dessa fungerar på alla typer av väggar, och monteringsinstruktioner medföljer.