Laddar, vnligen vnta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars ppet kp 010-10 14 930 info@bga.se

30% på passepartouter. Kod PP30

Fotoramar 65x65 cm

r du p jakt efter en riktigt stor tavelram i kvadratisk form s kan vra 65x65 cm ramar vara exakt det du r ute efter. Vi har dem i ett flertal olika varianter allt fr att du ska hitta den perfekta fotoramen till ditt motiv.

Ta dig en titt nedan och vlj bland olika frger, material, glastyp med mera. Vra fotoramar finns i olika stilar fr att det ska vara enkelt fr dig att hitta den ram som lyfter ditt motiv p bsta stt.

17 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

 

Ramar 65x65 cm

Letar du efter en kvadratisk ram i större format? Då har du hittat rätt. I denna kategori hittar du kvadratiska fotoramar i storleken 65x65 cm. Ramarna finns i flera olika stilar och modeller, vilket vi hoppas ska göra det enklare för dig att hitta det du söker. Dessa ramar passar perfekt till vardagsrumsväggen. Ta en titt i vårt sortiment och hitta din nya kvadratiska fotoram hos oss redan idag!

I den här kategorin har vi samlat alla våra kvadratiska fotoramar som passar bilder med måtten 65x65 cm. Dessa ramar passar utmärkt för dig som har en större bild eller målning som du vill rama in och hänga upp på väggen. Hos oss hittar du ramar i flera olika modeller och färger och vi hoppas att du ska kunna hitta en fotoram som passar just ditt hem. Oavsett om du letar efter enkel stilren ram som låter bildmotivet tala för sig själv eller en mer exklusiv ram som hjälper till att lyfta fram det där lilla extra i din bild så är chansen stor att du hittar den hos oss.

Kombinera med en passepartou

Våra fotoramar i denna kategori passar alldeles utmärkt i kombination med en vacker passepartout som framhäver bilden. Passepartouter kan du beställa från oss. Hittar du ingen som passar storleken på din fotoram kan du alltid måttbeställa en passepartout i exakt den storlek du vill ha.

Ramarna i denna kategori kan även användas för att skapa ett vackert fotokollage av flera mindre bilder. Perfekt för dig som vill hänga upp flera av dina favoritbilder på väggen, men inte vill använda dig av allt för många ramar som tar upp en massa plats. En stor ram, som de i denna kategori, fungerar alldeles utmärkt på egen hand men kan också bli ett snyggt inslag på en fotovägg.

Kolla gärna in vårt utbud av kvadratiska ramar i storleken 65x65 cm i sortimentet ovan. Vi hoppas att du ska hitta de perfekta ramarna för ditt hem hos oss!