Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

FYNDA HÄR BLAND ALLA VÅRA KAMPANJER »

Fotoalbum för 9x13 cm bilder

Nedan hittar du vårt utbud av fotoalbum för bilder i storleken 9x13 cm. Har du många bilder i denna storlek så passar det perfekt med ett fotoalbum så att du kan samla dem. Det är väldigt trevligt med ett fotoalbum för mindre bilder - placera dem i ett fint fotoalbum istället för att de bara glöms bort på grund av sin storlek.

4 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Album med fotofickor för 9 * 13 cm bilder

Hos oss hittar du ett stort utbud av album med fotofickor. Just i denna kategori hittar du de fotoalbum som har insticksfickor för bilder i storleken 9x13 cm. Dessa fickor passar även för mindre bilder. Här hittar du både minialbum och större album. I de små albumen finns plats för upp till 20 bilder medan de större albumen rymmer upp till 100 eller 200 bilder.

Här finner du alla våra fotoalbum med fotofickor som passar bilder i storlekar upp till 9x13 cm. Dessa album är perfekta för dig som har bilder i ett lite mindre format. Ett album med insticksfickor är enkelt att fylla och sparar värdefull tid då det går snabbt att bara sticka in bilderna i plastfickorna. Ta dig en titt i vårt sortiment så ska du se att du hittar det perfekta fotoalbumet för dina bilder.

Ett fotoalbum med fotofickor är det rätta alternativet för den som vill att det ska gå snabbt och enkelt att fylla albumet. Med denna typ av album slipper du allt krångel med lim och fotohörn då allt du behöver göra är att sticka in bilderna i de tomma fickorna. Enkelt och smidigt!

Genom att klicka på ett album som ser intressant ut kan du läsa mer om dess egenskaper. Vi har till exempel album för bilder i både liggande och stående format samt album med vanliga fotofickor och flipalbum.