Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar 40x70 cm

Ska du rama in en bild i storleken 40x70 cm? Då har du hamnat rätt - vi har nämligen ett antal tavelramar i denna storlek i olika utförande som du kan välja mellan. Detta är en trevlig storlek på en ram, så den kommer att göra sig bra som inredningsdetalj.

Kolla vad vi har för ramar i 40x70 cm nedan för att hitta din favorit. Har du ett motiv som du vill ha horisontellt? Det passar lika bra. Våra fotoramar kan även användas i liggande format så att de passar för 70x40 cm bilder.

15 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Ramar 40x70 cm

Om det är en sak som man kan säga att i princip alla har hemma så är det ramar. Det spelar ingen roll om det handlar om ramar i storleken 40x70 cm, eller om det är andra storlekar, ramar har vi alla hemma! Om det är en plats du ska kolla efter nya snygga ramar så är det här hos oss! Vi har en stor passion för just ramar, så här blir man inte besviken!

Vi gillar alla typer av ramar och vi har sett till att fylla upp vårt utbud med olika färger, former, storlekar med mera. Allt för att ni som kunder ska kunna hitta exakt det ni söker! Vill du ha en ram eller två som kommer i storleken 40x70 cm? Då är det bara att välja ut den ram, eller de ramar vi har i den storleken som attraherar dig mest!

Kolla även runt bland andra ramar i andra storlekar, för det är aldrig fel att blanda lite! Just 40x70 cm är en mycket bra storlek, så det är sannolikt att du köper flera stycken av denna storlek. Hur du än väljer att göra med ditt val av storlek på ramar så levererar vi alltid på topp!

De posters vi säljer passar bra ihop med våra ramar. Detta gäller även för de ramar till vilka vi inte har exakt samma mått på posters. Man kan välja ut en favorit bland våra posters och använda sig av en ram som är större, vilket blir snyggt och lite innovativt!

Fastna inte i ”boxen”, utan tänk lite påhittigt! Det blir så mycket roligare i heminredningen om man vågar testa lite av varje istället för att bara köra på som vanligt. Just ramar och posters, oavsett om det är i storleken 40x70 cm. eller om det är en annan storlek, är det perfekta sättet att piffa hemma! Det är billigt och enkelt och det är något som alla rum kan ta för sig av!

Stor skillnad med små medel

Att fixa lite hemma är alltid kul och det är extra roligt när det enda som behövs är lite småsaker som ramar och posters, krukor, växter med mera. Det gör en mycket stor skillnad hemma och istället för att lägga massa pengar på tapeter och nya möbler kan det i många fall räcka med småsaker.

Kolla runt här hos oss för att hitta både ramar i 40x70 cm, andra typer av ramar i olika storlekar, posters i alla tänkbara motiv och storlekar med mera. När du har kollat runt här en stund är vi ganska säkra på att du har kul idéer för att pigga upp hemmet en aning!