Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar - 22x28 inches (55,88x71,12 cm)

Om du har ett favoritmotiv i 22x28 inches kan du hitta en passande ram här nedan. Kanske är det så att ditt favoritmotiv från en utlandssemester råkar vara i just dessa mått? Då kan du välja mellan ramar i vitt, svart, guld med mera. Vilken blir din favorit?

Har du ett motiv i 28x22 inches funkar även det, eftersom alla våra rama kan användas i liggande format.

6 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Fotoramar 22x28 inches

Våra ramar i 22x28 inches är det perfekta valet för dig som lite större bilder som du vill rama in. Dessa ramar är cirka 56x71 cm, men man kan naturligtvis använda dem även till bilder i aningen mindre bilder, om man vill det.

Man kan enkelt fästa någonting bakom en mindre bild, så som en bit av en tapet eller liknande, om man vill ha en ram i 22x28 inches för en bild i mindre storlek. Det kan i vissa fall vara snyggare att göra på det viset än att ha en perfekt anpassad ram medan det i andra fall är snyggare med en perfekt anpassad ram. Det beror på motivet och det beror på vad du tycker är snyggt.

Perfekt för amerikanska bilder!

Har du varit på resa någonstans i USA och har amerikanska bilder som du vill rama in? Är det bilder i måtten 22x28 inches? Då ska du ta dig en titt på dessa ramar. Det är inte alltid det lättaste att hitta bra ramar till sina bilder från resor, men vi har sett till så att det finns ramar både i 22x28 inches och i större och i mindre utländska mått – allt för att du ska kunna hitta exakt den ram som passar dig och ditt motiv!

Med våra ramar i inches så är du säker på att dina bilder ramas in på bästa möjliga sätt. Vi erbjuder såklart ett flertal olika färger så att du enkelt ska kunna välja ut den ram som tar fram det bästa ur just ditt motiv.

Perfekta ramar för tavelvägg

Om du vill ha lite olika ramar tillsammans på en och samma vägg så passar våra ramar i 22x28 inches perfekt! De är jättefina att ha både tillsammans med mindre ramar och med större ramar. Det spelar alltså ingen roll vad det är för typ av bilder och ramar man har – med en ram i 22x28 inches så kommer man att ha den perfekta ramen om man vill att den ska passa bra ihop med annat!

Kanske är det så att du har exempelvis två motiv i denna storlek som du vill ska vara tillsammans på en vägg? Då blir det perfekt med våra ramar i denna storlek. Ska du bara ha två ramar på en vägg så kan det vara snyggt att ha samma färg på ramarna, medan det kan vara snyggt med en blandning av färger och stilar om man har en hel tavelvägg.