KAILA

KAILA är ett nytt svenskt varumärke som erbjuder stilren svensk design och kvalitet – till överkomliga priser. Deras koncept bygger på den klassiska svenska designstilen som kännetecknas av minimalism, elegans och funktionalitet – men med en modern twist.

I sortimentet av speglar ingår stilrena, runda speglar i olika storlekar, utföranden och toner på spegelglas. Speglar i tidlös design som passar alla hem och inredningsstilar.

Storlek
Färg
Material
Färg på spegelglaset
Kantbearbetning
Ljuskälla
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Storlek
  • Färg
  • Material
  • Färg på spegelglaset
  • Kantbearbetning
  • Ljuskälla
  • Vikt
   [g]
  • Pris
  Visar 1 - 100 av 330 produkter
  Visar 1 - 100 av 330 produkter

  KAILA

  Ordet ”KAILA” är hawaiianska och betyder ”stil”. Ett enkelt ord med en enkel innebörd, som passar utmärkt för ett varumärke som KAILA. Ett varumärke som erbjuder kvalitet och stilren svensk design – till rimliga priser. Design som är elegant, okonstlad och tillgänglig.

  Tidlöst trendig design

  Designkonceptet är en modern tappning på den klassiska svenska designstilen som präglas av elegans, funktionalitet och minimalism. KAILAs inredningsdetaljer har en tidlöst trendig design som ska kunna stå sig år efter år, och som passar alla hem och inredningsstilar. Inredningsdetaljer som känns trendiga i ett trendigt hem, och klassiska i ett klassiskt hem.

  Produkter för alla

  Tillgänglighet är en stor del av KAILAs varumärkesfilosofi. De har tagit till vara på det faktum att stilren design, funktionalitet och kvalitet inte nödvändigtvis måste resultera i ett högt pris. KAILA vill erbjuda kvalitativa och stilsäkra produkter – för alla.

  Stilfull funktionalitet

  Stil och funktion går utmärkt att kombinera; saker som är praktiska att använda kan också vara vackra att se på. Spegeln är ett utmärkt exempel på detta. En inredningsdetalj vars funktion vi använder dagligen när vi klär oss, borstar till oss, och gör oss redo för vad dagen har att erbjuda. En inredningsdetalj som vi otvivelaktigt skulle ha svårt att klara oss utan – av flera praktiska skäl. Därför har spegeln också fått tagit mer och mer plats i våra hem och är sedan många år tillbaka nästan lika ansedd för sina dekorativa kvaliteter som för sina funktionella egenskaper.

  Sortiment av speglar

  I KAILAs sortiment av speglar finns alla möjliga olika storlekar, färger och utföranden. Det de alla har gemensamt är stilfullheten och elegansen. Speglarna är mycket populära och sortimentet växer; de speglar som erbjuds idag är:

  Tunn, rund spegel utan ram

  En rund spegel i all sin stilrena enkelhet. Spegeln är mycket tunn och har ingen ram, vilket gör att den enkelt smälter in och passar alla hem och inredningsstilar. Denna stilrena, runda spegel finns i flera olika storlekar.

  Rund spegel med fasettslipad kant

  Denna variant har samma stilrena framtoning som ovanstående runda spegel, men med en extra elegant detalj i form av en fasettslipad kant. Detta ger spegeln en lite mer klassisk och något exklusivare framtoning. Även denna runda spegel finns i flera olika storlekar.

  Rund spegel med tonat spegelglas

  Speglar med tonat spegelglas är effektfulla och sticker ut på ett sofistikerat sätt. Välj en ton som harmoniserar med tonerna i din inredning, eller välj en ton som skapar en effektfull och stilsäker kontrast. Tonerna som finns idag är guld, roséguld och grå. Varje spegelton finns i flera olika storlekar.