Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

Fotoalbum för 11x15 cm bilder

Idag är det vanligt med foton i storleken 11x15 cm (11,4x15,2 cm) då detta är standard för digitala kompaktkameror. Har du bilder som du vill printa ut och samla i fotoalbum är detta en perfekt storlek – dina bilder kommer att tacka dig.

Ta dig en titt nedan för att spana in vilka av våra fotoalbum som fångar just ditt öga – vi har något som passar för alla smaker.

75 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Visar 1 - 60 av 75 produkter

Album med fotofickor för 11 * 15 cm bilder

Här hittar du alla våra fotoalbum med fotofickor anpassade för bilder i storleken 11x15 cm. Detta är ett lite nyare format som idag är standardmåttet för bilder som är tagna med digitala kompaktkameror. Letar du efter ett album för de utskrivna bilder som du tagit med din digitalkamera är dessa album förmodligen precis vad du letar efter.

Ett album med fotofickor är ett utmärkt val för dig som tycker om bekvämligheter. Att fylla dessa album går snabbt och enkelt och du slipper onödigt och tidskrävande krångel. Allt du behöver göra för att fylla dessa album är att sticka in dina utvalda bilder i de tomma insticksfickorna. Därefter är det bara att njuta av att bläddra igenom alla underbara minnen som du hunnit samla på dig genom åren.

Oavsett om du letar efter ett trevligt familjealbum, ett resealbum eller ett färgglatt barnalbum så kan du vara säker på att hitta det hos oss. Här är det meningen att precis alla ska kunna hitta det de söker och vi har därför ett brett och varierat utbud. Vi har dessutom album för både liggande och stående bilder. Läs mer om albumen du fastnar för genom att klicka på dem. På så sätt kan du jämföra deras egenskaper och hitta just det album som passar dig bäst.

Alla våra album är syrafria, vilket innebär att de är skonsamma för dina bilder och bidrar till att de håller länge. Hos oss hittar du alltid prisvärda och kvalitativa fotoalbum. Scrolla vidare och hitta dina favoriter redan idag!