Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar 40x50 cm

Vill du rama in en bild eller ett foto, och behöver en ram med måtten 40x50 cm? I så fall har du kommit rätt. Vi har ett stort urval av 40x50 ramar. Alla ramar kan även användas i liggande format och passar därför lika bra till motiv i 50x40 cm.

Vilken färg vill du ha? Vilken bredd på listen? Är det något särskilt material som lockar extra mycket?

216 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Visar 1 - 60 av 216 produkter

Ramar 40x50 cm

Ram 40x50 cmHär har vi samlat alla våra snygga fotoramar som passar bilder med måtten 40x50 cm. Våra ramar finns i flera olika modeller och färger och många av dem passar utmärkt både liggandes och ståendes. Vare sig du letar efter en modern ram i trendig färg eller en klassisk enkel fotoram så har vi det du söker. Hitta den perfekta ramen hos oss!

Letar du efter en mellanstor rektangulär fotoram till bröllopsfotot eller någon annan fin bild som du vill hänga upp på väggen? Då har du hittat rätt. Här har vi samlat alla våra ramar som är anpassade för bilder i storleken 40x50 cm. Dessa fotoramar har ett bildförhållande på 4:5 och kan användas i både liggande och stående format.

En fotoram i storleken 50x40 cm är perfekt för dig som vill ha en mellanstor ram. Den är varken för stor eller för liten, utan alldeles lagom. Denna typ av ram är perfekt för dina absoluta favoritbilder som du gärna vill ha i ett lite större format. I vårt sortiment finner du en stor variation av stilar, vilket gör det lättare för dig att hitta just din favorit!

När det är dags att köpa ramar så är ofta storleken viktig. Som tur är så erbjuder vi ramar i många olika storlekar. Du hittar bland annat storleken 40x50 cm, vilket är en bra storlek på en ram. Det finns även mindre och större varianter att välja mellan.

När en ram passar ihop perfekt med det man vill rama in så är det alltid lika kul! Vare sig det handlar om ramar som man har stående, eller om det handlar om den typen av ramar som man hänger upp. I många fall så kan man ju själv välja hur man vill ha sin ram, eftersom det finns möjlighet både till upphängning och att ha den stående. Med sådana ramar kan man växla lite och ibland ha ramen uppe på en vägg och ibland ha den på en hylla eller liknande.

Många olika stilar under samma tak

Här hos oss finns det ramar i många olika stilar och det betyder att du som kund kan välja fritt i ett stort utbud. Kanske är det så att du behöver ett gäng med ramar i storleken 40x50 cm, till exempel? Då är det bara för dig att klicka dig runt och köpa de ramar du vill ha! Passa på att köpa lite olika sorter, för olika bilder passar i olika ram.

Många stilar under samma tak är ju även gällande för personer som vill köpa lite olika ramar hos oss. Det finns, som tur är, ingen lag som säger att man nödvändigtvis måste ha ramar som enhetligt passar ihop, eller hur? Det är också fint att ha olika ramar bredvid varandra.

Tips och trix

Det finns en hel del man kan göra för att fixa hemma och det är inte bara ramar som kan göra att ett rum känns fulländat vad gäller inredningen. Det är också så att man kan byta ut exempelvis ett överkast eller liknande och vips så blir känslan som ny!

Vad gäller tavelramar så är det inte endast den ram som bilderna sitter i som kanske behöver bytas ut, utan det kan också vara så att man vill byta vissa bilder till nya. Även om vissa bilder, så som foton, ofta är kvar på sina platser så kan posters och tavlor gärna få bytas ut ibland. Man kan lägga undan vissa ramar, eller inramade bilder, och sätta upp nya motiv med splitternya ramar, om man vill det!