Laddar, vnligen vnta...
Fri frakt över 699 kr (69kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars ppet kp 010-10 14 930 info@bgafotobutik.se

Handla för 500:-, få 100:- i rabatt! Kod: BGA100

Fotoalbum för 10x15 cm bilder

Hr hittar du vra fotoalbum med praktiska fotofickor som passar bilder i 10x15 cm (10,2x15,2 cm)

173 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

Visar 1 - 60 av 173 produkter

Album med fotofickor för 10 * 15 cm bilder

Här finner du alla våra fotoalbum som passar bilder i den klassiska storleken 10x15 cm. Detta är den allra vanligaste bildstorleken, vilket gör dessa album till det perfekta alternativet för dig som vill rusta upp med album inför framtiden. Alla fotoalbum i denna kategori är syrafria, vilket är viktigt för att dina bilder ska hålla länge. Var noga med hur du bevarar dina bilder så att du kan blicka tillbaka på dina minnen ett bra tag framöver.

Genom att välja ett album med fotofickor går det snabbt och enkelt att fylla albumet med bilder. Våra fotoalbum kommer i flera olika former och designer och passar alla smaker.

Storleken på fotofickorna är: 10,2x15,2 cm.

Album med fotofickor är riktigt praktiska då de är väldigt enkla att fylla. Med dessa album behöver du inte krångla med lim eller fotohörn, utan du sticker bara in dina bilder i insticksfickorna. Denna metod är både snabb och smidig. Du blir klar på nolltid och har tid över till att bläddra igenom de härliga bilderna tillsammans med familj och vänner.

I denna kategori har vi samlat ihop ett stort antal fotoalbum i flera olika storlekar, stilar och färger. Här hittar du allt från söta minialbum och kreativa barnalbum till riktigt stilrena album i många olika färger. De mindre albumen har plats för omkring 20-40 bilder medan de större kan rymma upp till 400 bilder. Du kan dessutom välja mellan album som har slip-ins i liggande eller stående format.

Tack vare den stora variationen har vi möjligheten att erbjuda alla våra kunder det de är ute efter. Kika in sortimentet ovan och jämför de olika albumen för att hitta just din favorit. När du klickar på ett album kan du läsa mer om det. Vi hoppas du hittar det du söker hos oss!