Små speglar

(134)

Less is more! Hitta din nästa lilla spegel hos BGA.SE! Vi har ett brett sortiment av mindre speglar för alla hem i skandinavisk design. En mindre spegel bidrar till det minimalistiska och fördelen med en mindre spegel är att dom är enklare att finna plats för. Välkommen in att inspireras av våra vackra små speglar med storleken 50 cm och nedåt!

Storlek
Färg
Material
Färg på spegelglaset
Kantbearbetning
Ljuskälla
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Storlek
  • Färg
  • Material
  • Färg på spegelglaset
  • Kantbearbetning
  • Ljuskälla
  • Vikt
   [g]
  • Pris
  Visar 1 - 100 av 134 produkter
  Visar 1 - 100 av 134 produkter

  INRED MED SMÅ SPEGLAR

  I denna kategori hittar du speglar i skandinavisk och minimalistisk stil såväl som mer dekorativa varianter – alla i ett lite mindre format! Det finns många fördelar med att välja en lite mindre spegel. De är supersnygga, lätta att kombinera med andra dekorationer och enkla att hitta en plats till!

  Trots speglarnas kompakta storlek har de liknande egenskaper som större modeller. Även små speglar reflekterar ljus i det rum de placeras i, och likväl hjälper de till att skapa en känsla av rymd. Speglarnas design gör dem till utmärkta inredningsdetaljer som sätter guldkant på ditt hem och hjälper till att förstärka din personliga stil. Den kanske viktigaste egenskaper av dem alla är dock funktionen – och givetvis går det minst lika bra att spegla sig i en liten spegel som i en större modell!

  VILKEN MODELL PASSAR HEMMA HOS DIG?

  I denna kategori finns speglar i många olika modeller. På så vis kan du hitta en variant som passar din inredningsstil och ändamål. Oavsett om din spegel ska vara funktionell eller mer av en inredningsdetalj så finns det en variant för dig. Vill du ha en klassisk väggspegel som ska få pryda dina väggar finns det många varianter att välja mellan. Kanske är en liten spegel som hängs upp i en elegant kedja något för dig? Eller en minimalistisk variant utan ram, där väggfästet inte syns?

  Vill du ha en spegel som dekoration på en möbel? Då kan du antingen placera en väggspegel på möbeln, lutandes mot väggen, alternativt välja en modell försedd med fot. Speglar med fot fungerar även utmärkt som sminkspeglar i sminkhörnor med begränsat utrymme. För att du ska kunna se ditt ansikte ordentligt när du applicerar ditt smink bör du då även välja en spegel med belysning.

  SKAPA EN DEKORATIV SPEGELVÄGG

  Det finns många sätt att inreda med speglar. Ett mycket trendigt alternativ är att kombinera flera speglar tillsammans i en spegelvägg. Små speglar är perfekta för detta ändamål, då du på en tom väggyta får plats att hänga flera mindre speglar intill varandra. När du skapar din spegelvägg är det supersnyggt att matcha speglar i olika storlekar och stilar tillsammans. Exempelvis kan du kombinera speglar utan ram med varianter med en nätt guldram för ett mycket stilfullt uttryck.

  En väggspegel är även ett utmärkt inslag i en tavelvägg. Kanske har du skapat en tavelvägg med dina allra finaste motiv ovanför matbordet eller soffan? Vågar du addera en eller flera speglar till konstellationen kan hela väggen få ett mer intressant uttryck.

  TÄNK UTANFÖR RAMARNA

  Speglar i mindre format är inte bara en vacker väggdekor utan kan även användas på andra platser i ditt hem. Placerar du en spegel på soffbordet eller en avlastningsyta blir den en perfekt bordsdekoration som även kan fungera som en del i ett större arrangemang. Spegeln kan bland annat användas som en dekorativ bricka för blomsterarrangemang, krukor och andra dekorationer. Supersnyggt!