Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar - 24x30 inches (60,96x76,2 cm)

Behöver du en 24x30 inches ram? Har du en stor bild från en resa som förtjänar en fin inramning? Då ska du ta dig en titt nedan för att se efter vad vi har att erbjuda. Vi har tavelramar i dessa mått i ett antal olika variationer, så det är lätt att hitta sin favorit.

Vill du hellre ha en ram till ett motiv 30x24 inches går även det bra då alla ramar kan användas i liggande format.

6 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Fotoramar 24x30 inches

Om det är på det viset att det är dags för en stor ram i måtten 24x30 inches så har du kommit helt rätt! Det är bara att titta igenom vårt utbud ovan och kolla in vad som faller just dig i smaken. Ibland kan det vara svårt att få tag i passande ramar när det är bilder i inches istället för i centimeter, men det har vi fixat! Vi har både ramar i 24x30 inches och en mängd andra storlekar. Det är med andra ord inga svårigheter att hitta ramar som passar för dina bilder, utan det är bara att gå loss och välja!

Välj en ram som ger motivet ett bra lyft

Tänk på att se till så att du väljer ramar som passar dina motiv på ett sådant sätt så att de lyfter bilden. Det är lätt att det blir en ram som tar för mycket uppmärksamhet från bilden då många fina ramar är lite utsmyckade. Det är också så att det lätt kan vara på det viset att man helt enkelt väljer en ram som inte bryter av tillräckligt mot färgerna i motivet.

En svart ram är ofta ett bra val då det är en färg som ofta bryter av andra nyanser bra, men är det ett motiv med mycket svart i sig kan det vara bättre med en i vitt eller guld.

Blanda många olika ramar och motiv?

När det kommer till stora motiv som 24x30 inches så är det ofta så att de tar upp mycket uppmärksamhet i det rum där man placerar ramen. Detta är såklart hur bra som helst om man har ett favoritmotiv i stort format, men det kan också vara så att det blir för mycket av det goda om det är ett motiv som kanske skulle passat bättre i ett mindre format.

Det blir väldigt fint att placera lite ramar i mindre format tillsammans med en större i 24x30 inches. Här kan man själv välja om man vill att det ska vara motiv som matchar, eller om man vill ha en mängd olika typer av bilder. Det är något man själv väljer så att det bli i den stil man vill ha.