Gästböcker

(4)

Här nedan har vi samlat hela vårt utbud av gästböcker. Vi har gästböcker som passar alla speciella högtider och tillfällen. Vare sig det handlar om bröllop, dop, student, 40-årsfest eller något annat har vi en passande gästbok.

Spana in vårt utbud av gästböcker nedan – du kommer att hitta en som faller dig i smaken då vi har något för alla.

Albumfärg
Antal sidor
Färg på albumbladen
Storlek albumblad (BreddxHöjd)
Yttermått (Bredd x Höjd x ev. Djup)
Syrafritt papper
Skyddande pergamynblad
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Albumfärg
  • Antal sidor
  • Färg på albumbladen
  • Storlek albumblad (BreddxHöjd)
  • Yttermått (Bredd x Höjd x ...
  • Syrafritt papper
  • Skyddande pergamynblad
  • Pris
  Visar 4 produkter
  Visar 4 produkter

  Gästbok

  I den här kategorin hittar du alla gästböcker som vi på BGA har att erbjuda. Hos oss finns gästböcker för alla tillfällen. Du hittar bland annat sådana gästböcker som passar utmärkt för tillfällen som bröllop och andra stora och små fester. I vårt sortiment finner du en variation av både färg, storlek och design så att du enklare ska hitta något som passar just ditt tillfälle. Vi hoppas du ska hitta det du söker hos oss!

  Gästboken är lite av ett måste då man firar något speciellt som man vill minnas för resten av sitt liv. Det finns nog inget bättre sätt att minnas den stora dagen på än att låta alla gäster skriva ner ett litet minne eller hälsning i en och samma bok.

  Hos oss på BGA finner du ett fint utbud av snygga gästböcker till dina minnesvärda tillställningar. Våra gästböcker kommer i flera olika färger, storlekar och stilar. Detta hoppas vi ska underlätta din jakt på den perfekta gästboken. Vi har gästböcker som passar de allra flesta tillfällena. En vacker vit gästbok kan till exempel passa bra till ett bröllop medan en svart eller färgglad gästbok kan användas vid olika festliga event. Våra gästböcker är väldigt stilrena och trendiga och passar därför utmärkt för dig som vill göra ett gott intryck på dina gäster.

  Gästböckerna i denna kategori innehåller upp till 100 blanka sidor, vilket innebär att det finns mycket plats till att skriva i dem. De passar med andra ord även för tillfällen då gästantalet är stort. I vårt sortiment hittar du endast gästböcker med syrafria papper. Detta för att vi endast vill erbjuda våra kunder det allra bästa. Med en syrafri bok kan du vara säker på att minnena kommer att förvaras väl i en mycket lång tid framöver.

  Gästböckerna du hittar hos oss kan du enkelt göra till ”dina egna”. De vita sidorna går att dekorera snyggt genom att klistra in bilder och annat roligt. Är du eller någon av dina gäster duktig på att teckna går det dessutom att piffa upp de tomma vita sidorna med hjälp av lite färg. Låt sedan boken stå framme under eventet så att alla som vill hinner lämna sin personliga hälsning.

  Kolla in vårt utbud av gästböcker i sortimentet ovan. Vi hoppas du hittar något du gillar!