Ovala speglar

(19)

Inred efter skandinaviska mått och inred med en oval spegel! Om du söker med ljus och lykta efter den perfekta ovala spegeln så har vi med säkerhet någonting för dig på BGA.SE! Här hittar du ett stort sortiment av stilsäkra och trendiga ovala speglar för både badrum, hall och vardagsrum. Den ovala formen har används i urminnes tider, och det kanske på grund av dess tidlöshet och mjuka form.

Storlek
Färg
Material
Färg på spegelglaset
Ljuskälla
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Storlek
  • Färg
  • Material
  • Färg på spegelglaset
  • Ljuskälla
  • Vikt
   [g]
  • Pris
  Visar 19 produkter
  Visar 19 produkter

  OVALA SPEGLAR

  I denna kategori har vi samlat alla våra ovala speglar. Den ovala formen är mjuk och tidlös, vilket gör det till en perfekt form för en spegel. Vi har ett brett utbud av speglar i olika utföranden, för att du ska kunna hitta just din favorit!

  När du väljer väggspegel till ditt hem är det viktigt att fundera över vilken funktion spegeln ska ha. Ska den endast vara dekorativ eller är dess främsta syfte att du ska kunna sminka dig eller bedöma dagens klädsel i din spegelbild? Eller är båda delarna lika viktiga? En oval spegel är både praktiskt och funktionell, och beroende på vilken stil och storlek du väljer kan den passa varje syfte.

  MED ELLER UTAN SPEGELRAM?

  Det är inte bara formen som bestämmer spegelns stil – storleken, färgen på spegelglaset och huruvida spegeln har en design med eller utan ram påverkar också helhetsuttrycket. I vårt sortiment av ovala speglar hittar du varianter både med och utan ram, och du kan välja helt efter eget tycke och smak vilken modell som passar dig bäst. En spegel utan ram har i regel ett mer minimalistiskt och avskalat utseende. Det enklare intrycket, tillsammans med den mjuka ovala formen, gör att dessa väggspeglar passar i de flesta hem. De kan enkelt matchas med möbler och inredningsdetaljer i olika inredningsstilar, färger och former. En spegel med spegelram har vanligtvis ett lite mer distinkt och dekorerat utseende. Spegelns ram kan hjälpa till att förstärka andra detaljer i rummet. Väljer du exempelvis en väggspegel med guldfärgad ram kommer nyansen i ramen hjälpa till att lyfta andra guldfärgade detaljer i rummet.

  OVAL HELKROPPSSPEGEL

  Letar du efter en helkroppsspegel att placera i hallen eller sovrummet? Kanske har du en större garderob med utrymme för en spegel? Då är en oval spegel ett mycket bra val! Avlånga ovala speglar är ett alternativ till klassiska rektangulära speglar, som passar utmärkt för dig som föredrar lite mjukare former.

  En långsmal spegel är superbra att placera på platser där du vill kunna spegla dig ordentligt. Populära platser att placera avlånga speglar på är i sovrummet och i hallen, så att du kan se din egen spegelbild när du gör dig redo för dagen.

  MINDRE OVALA SPEGLAR

  Är du på jakt efter en mindre oval spegel så har vi många alternativ att erbjuda. I motsats till de långsmala speglarna placeras de lite mindre speglarna ofta i kombination mer andra speglar, tavlor och väggdekorationer. Givetvis kan de även hänga för sig själva. I de fallen är de snyggt att montera upp spegeln över en möbel, för att exempelvis matbordet, soffan eller skänken i hallen ska kunna harmonisera med spegelns mjukare form på ett dynamiskt vis.

  Vare sig du väljer en helkroppsspegel, eller en mindre variant, kommer den ovala spegeln bli ett stilsäkert element i ditt hem.