Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar 40x40 cm

Våra 40x40 cm ramar passar fint till alla dina fyrkantiga bilder. Det är kul och annorlunda med ramar som är kvadratiska, så välj fina motiv som matchar din nya fotoram. De passar bra tillsammans med rektangulära fotoramar, så man kan med fördel ha dem på samma vägg bredvid varandra.

101 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Visar 1 - 60 av 101 produkter

Ramar 40x40 cm

Dessa kvadratiska fotoramar är gjorda för att passa bilder i storleken 40x40 cm. En större ram är perfekt för de mest betydelsefulla minnena i ditt liv. Oavsett om du är ute efter en enkel vit ram, en ram med passepartout eller en exklusiv fotoram i guld eller vackert trä så är detta rätt sida att leta på. Bläddra ner och kolla in vårt sortiment!

Har du precis framkallat snygga bilder i storleken 40x40 cm? Då behöver du ett par snygga fotoramar så att du kan hänga upp dina bilder på väggen så att alla kan se dem. Hos oss hittar du de perfekta ramarna! I denna kategori har vi samlat våra fyrkantiga ramar för bilder med måtten 40x40 cm. Dessa ramar är perfekta för dina favoritbilder. De ger en vacker inramning och lyfter fram den där underbara känslan som bilden förmedlar. Dessutom skyddar de dina bilder från både skador och smuts så att du kan beundra dem i många år framöver.

Hitta snygga ramar till dina bilder

I vårt sortiment har vi valt att plocka ihop ett flertal snygga ramar i flera olika stilar. På så sätt har alla våra kunder möjligheten att hitta sin egen personliga favorit. Vi har allt från enkla klassiska ramar till de där riktigt exklusiva guldramarna. Är du ute efter en ram med passepartout så hittar du även det här. I en stor ram är det extra snyggt med en stilren passepartout som ger din bild en extra liten inramning och lyfter fram ordentligt.

Tack vare den stora variationen av våra fotoramar har alla möjligheten att hitta något som passar deras hem och prisklass. För att du enkelt ska kunna hitta din favorit föreslår vi att du tittar igenom vårt utbud noga, klickar dig in på de du fastnar för och jämför deras egenskaper. På så sätt tar du enkelt reda på saker som om de går att hängas upp på väggen, om de har en medföljande passepartout och så vidare. Vi hoppas du hittar det du söker!