Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 199 kr (39kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

FYNDA HÄR BLAND ALLA VÅRA KAMPANJER »

Fotoramar 24x24 cm

Våra ramar i 24x24 cm är det perfekta valet för dina kvadratiska favoritmotiv. Med rätt ram så framhävs dina bilder på bästa sätt. Vi har ett brett sortiment av 24x24 cm fotoramar för att du ska kunna hitta en ram som är perfekt för just ditt hem.

Ta dig en titt nedan för att se vad vi har att erbjuda – det finns något för alla.

35 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Ramar 24x24 cm

Här hittar du alla våra fyrkantiga fotoramar för bilder i storleken 24x24 cm. Dessa ramar passar alldeles utmärkt för dig som har lite större bilder som du vill rama in. Med en ram från oss kan du både liva upp din inredning och bevara dina härligaste minnen på ett vackert sätt. Hos oss hittar du fotoramar i flera olika färger och modeller.

Dessa ramar passar utmärkt på väggen. Med ett par matchande ramar kan du skapa en snygg personlig fotovägg fylld av dina favoritbilder. En större ram, som de du hittar i denna kategori, passar utmärkt för de vackra bröllopsbilderna eller familjefoton. Häng upp bilderna ovanför sängen eller i vardagsrummet så att ni varje dag kan minnas dessa magiska stunder.

För oss är det viktigt att alla våra kunder ska kunna hitta något de tycker om och därför finner du hos oss ett varierat utbud av ramar i olika färger och stilar. Vi har allt från riktigt enkla och stilrena alternativ till lyxigare ramar i guld och silver. Den ram du väljer gör mycket både för bilden och inredningen. Hos oss kan du hitta den perfekta ramen som lyfter fram den rätta känslan ur din bild.

Tänk på detta när du väljer ram

När du letar efter en ram till ditt motiv, finns det några saker att ta ställning till. Det första du tänker på, utöver måttet så klart, är kanske färgen. Färgen på ramen kommer att påverka hur hela tavlan uppfattas, så utgå gärna från motivet som du ska rama in. Vill du att ram och motiv ska smälta samman, så använd liknande färger. Vill du istället att ramen ska lyfta fram och förstärka motivet, så välj en färg som kontrasterar lite mer.

Vitt ger ett diskretare intryck – i synnerhet om ramen hängs på en vit vägg – medan en svart ram kan sticka ut lite mer. Vill du skapa en känsla av lite lyx, och ha en fotoram som lyfter motivet lite extra, kanske du ska satsa på en ram i guld eller silver.

På samma sätt som färgen gör sitt för att sätta sin prägel på ramen, gör även stilen och bredden på listen det. Bland våra fotoramar 24x24 cm hittar du både ramar med tunna diskreta lister, och ramar som har betydligt bredare lister. Vissa har även fina utsmyckningar, som lyfter ramen ytterligare.

Se dig gärna omkring i ditt hem, och fundera på om du vill att din nya tavla ska följa samma stil som övrig inredning, eller om du vill att den ska bryta av och utgöra en kontrast till det andra.