Ovala passepartouter

(12)

Fyrkantig ram men ovalt motiv? Inga problem! Här hittar du ett stort utbud av tjusiga ovala passepartouts i valfri färg/nyans i många olika storlekar. Självklart håller våra ovala passepartouts samma höga kvalitet som våra vanliga.

Köp förutbestämd storlek, eller måttbeställd - allt för att dina bilder skall hänga fint!

 

Färg (framsida)
Färg (kärna/snekant)
Bildöppningar
Passande bildstorlek
Yttermått passepartout
Färgnyans
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Färg (framsida)
  • Färg (kärna/snekant)
  • Bildöppningar
  • Passande bildstorlek
  • Yttermått passepartout
  • Färgnyans
  • Pris
  Visar 12 produkter
  Visar 12 produkter

  Passepartouer med oval öppning - Ett klassiskt val

  Här hittar du alla våra ovala passepartouter. Dessa passepartouter passar rektangulära ramar och har ett ovalt innermått som ger dina bilder riktigt fina inramningar. Denna typ av passepartout passar extra bra för porträttbilder, såsom skol- och konfirmationsfoton. I vårt sortiment hittar du passepartouter i både svart och vitt samt i storlekar från 13x18 cm upp till 30x40 cm. Dessa produkter kommer från tillverkaren Canson och är både PH-neutrala och syrafria, vilket innebär att de inte är skadliga för dina bilder.

  Den ovala passepartouten passar perfekt för familjens porträttbilder men också för andra typer av bilder såsom vackra bröllopsfoton. Med en oval passepartout får du enkelt till det där klassiska och stilrena utseendet som lyfter fram din bild lite extra.

  Alla våra passepartouter kommer från tillverkaren Canson och vi kan därmed garantera att de är av hög kvalité. De är dessutom både PH-neutrala och syrafria, vilket innebär att de inte på något sätt är skadliga för dina bilder.

  Hos oss hittar du klassiska ovala passepartouter i färgerna svart och vitt. Vi har passepartouter i flera olika standardstorlekar mellan 13x18 cm och 30x40 cm, vilket ger dig en stor valmöjlighet när du köper dina passepartouter hos oss. Oavsett om du är ute efter passepartouter för små eller stora bilder så hittar du dem hos oss.

  Ta dig en titt i utbudet ovan och hitta just din favorit. Vi har något för alla smaker!