Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar 7x7 cm

Om du behöver en liten gullig 7x7 cm ram har du hamnat helt rätt. Vi har ett flertal olika kvadratiskt formade fotoramar i denna storlek. De passar perfekt både för små foton och andra små motiv.

Köp den färg som passar just ditt motiv bäst. Blir det svart? Blir det guld? Kanske vitt? Det är bara att välja.

8 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Ramar i formatet 7 * 7 cm

I denna kategori hittar du alla våra fyrkantiga fotoramar som passar bilder i storleken 7x7 cm. Dessa ramar är riktigt söta och passar perfekt för dina mindre bilder. En liten ram är till exempel perfekt för dig som vill ha en bild på någon du tycker om på kontoret. Har du en större familj får du dessutom plats med flera av dessa små ramar på skrivbordet eller i bokhyllan. Små ramar är också ett perfekt sätt att alltid ha sina kära med sig på jobbet.

Här hittar du ett stort utbud av små söta fotoramar som passar perfekt för bilder i storleken 7x7 cm. Du hittar dessa ramar i flera olika färger och modeller, vilket gör det enkelt för dig att hitta en personlig favorit. En liten ram är väldigt praktisk och kan göra din arbetshörna mer personlig med en bild av någon du tycker mycket om.

I vårt sortiment hittar du ett utmärkt utbud av fotoramar. Här hittar du allt från riktigt enkla och stilrena ramar till mer exklusiva ramar med snygga detaljer och härliga färger. Variationen är stor, vilket gör det lättare för dig att hitta just det du letar efter. Scrolla upp och ta dig en titt i vårt sortiment så ska du se att du finner en fotoram som faller dig i smaken.