Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar 14x18 cm

Har du fina motiv som behöver en lika fin ram? Då har du kommit rätt. Våra 14x18 cm ramar passar perfekt för dina något mindre bilder. Vi har ett flertal olika stilar att välja mellan – allt för att du ska hitta en fotoram som passar dina bilder. Ta dig en titt nedan för att se hela vårt utbud.

Vill du rama in en bild i storleken 18x14 cm? Det går bra – våra ramar kan nämligen användas i liggande format

19 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Ramar i 14x18 cm

Här finner du alla våra rektangulära fotoramar som passar bilder i storleken 14x18 cm. Vårt sortiment erbjuder snygga och stilrena ramar av hög kvalitet. En vacker ram ger både ditt hem och dina bilder ett extra lyft. Titta närmare på vårt sortiment av ramar i denna storlek för att hitta den som passar just dig och dina bilder.

Samtliga ramar är givetvis av hög kvalitet och tillverkade av slitstarka material. De är dessutom snyggt och designade för att passa alla smaker såväl som alla typer av rum. Oavsett om du inreder ditt hem i lantlig eller minimalistisk stil, hittar du något för dig hos oss.

Ramar i storleken 18x14 cm passar bra för många skolbilder på barnen och hos oss hittar du en snygg ram som blir perfekt för presenten till mormor eller farmor. Varför inte skaffa flera ramar i samma storlek och göra en fin fotogrupp till din sovrums- eller vardagsrumsvägg? Eftersom våra ramar kan användas både liggande och stående så har du gott om möjligheter att hitta på kreativa saker med dina speciella bilder i dessa ramar. Hos oss finns något för alla och du hittar garanterat något som passar dig i vårt sortiment. 

Framhäv det du gillar

Kanske är just skolbilder på barnen inte något alternativ för dig? Kanske finns det någon annan bild du vill rama in och förgylla ditt hem med? Att rama in uppförstoringar av sina egna foton, är ett enkelt sätt att göra personliga tavlor, och att dessutom få möjlighet att återuppleva fina minnen – varje gång du tittar på tavlan! Våra fotoramar 14x18 cm passar utmärkt för detta ändamål, oavsett om du vill ta vara på ett foto av en person du tycker om, en vacker naturbild, eller något annat. Idag har många av oss mobiltelefonen full med fina bilder, och dessa är ofta av fullgod kvalitet för att göra uppförstoringar av – så ta vara på dem!

Vill du inte rama in ett foto, kan ett annat tips vara att använda dig av bilder som du hittar i tidningar eller magasin. Varför inte bläddra i ett resemagasin och klippa ut och rama in en bild på ditt nästa drömresmål?

När du väl har hittat det perfekta motivet till din tavla, kanske du vill ge det ett extra lyft? I så fall kan du med fördel komplettera din ram med en passepartout. Den kommer att ge motivet en extra inramning, som låter det komma till sin fulla rätt. Våra passepartouter är tillverkade i PH-neutralt och syrafritt papper, så du behöver inte oroa dig för att den kommer att bli gul eller missfärgad med tiden.