Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 199 kr (39kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

FYNDA HÄR BLAND ALLA VÅRA KAMPANJER »

Fotoramar 20x20 cm

En kvadratisk ram är en inredningsdetalj som sticker ut, så välj rätt motiv för rätt ram. Våra små ramar i 20x20 cm passar utmärkt både tillsammans med andra ramar och ensamma. De är alltså lätta att placera i vilket rum som helst.

Vill du ha en lila ram, en vit, eller en i trä? Är det kanske en ram i guld eller i silver som lockar? Vilken typ av list? Ingen list? Det är bara för dig att välja ut din favorit.

94 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Visar 1 - 60 av 94 produkter

Ramar i 20x20 cm

Här hittar du både klassiska och moderna fotoramar för bilder i storleken 20x20 cm. Med en snygg ram kan du föreviga ett av dina favoritminnen och samtidigt piffa upp din inredning. Oavsett om du är ute efter en klassisk ram i svart eller vitt eller en lite lyxigare fotoram i guld eller silver så hittar du flera alternativ hos oss. Vi har ramar för alla smaker!

Har du framkallat snygga bilder i storleken 20x20 cm? Hos oss hittar du de perfekta ramarna till dina bilder. I utbudet ovan finner du ett flertal fyrkantiga fotoramar som passar bilder i storlekar upp till 20x20 cm. För att du ska kunna hitta det du söker har vi samlat ihop ett varierat utbud av både klassiska och moderna ramar. Hos oss ska alla kunna hitta något de gillar. Svart, vitt, guld, silver, blått, rött, brunt – här hittar du ramar i flera populära färger. Vilken är din favorit?

20x20 ramar är perfekt till tavelväggen

Att skapa en perfekt tavelvägg känns som det eviga projektet som man aldrig blir riktigt klar med. Ramarna i denna kategori passar perfekt för till exempel fotoväggen. Matcha dem med mindre ramar i olika format och fyll dem med alla dina favoritögonblick. Tycker du inte om att pyssla går dessa ramar även att hänga upp ensamma eller två och två. Med en snygg fotoram kan du göra stor skillnad i ditt hem och en tråkig vägg går enkelt att piffa upp med en färgglad ram.