Magneter / Nyckelringar

(13)

Är du ute efter en magnetram eller en miniram har du hamnat helt rätt – vi har ett flertal olika varianter att välja mellan. En magnetram passar perfekt på kylen eller på frysen och miniramar passar överallt.

Passa på att rama in dina minsta bilder och foton med våra fina ramar – varför inte placera ett flertal bredvid varandra? Välj den färg, storlek och stil du vill ha från vårt utbud. Blir det en fotoram i silver? Fastnar du för en av våra tåliga magnetramar i akrylplast? Blir det en svart? Det vet bara du.

Bildstorlek
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Bildstorlek
  • Pris
  Visar 13 produkter
  Visar 13 produkter

  Magnetramar och mycket mer

  Här har vi samlat alla våra magnetramar och miniramar. Magnetramarna passar perfekt när du vill liva upp din kylskåpsdörr med personliga bilder medan miniramar passar utmärkt på kontoret eller nattduksbordet. Ge bort en söt magnet- eller miniram till någon du tycker mycket om eller bevara ett härligt minne i en fin liten nyckelringsram som du kan ha med dig överallt. Våra ramar finns i flera olika färger och modeller.

  Hos oss hittar du ett flertal olika små magnet- och miniramar i olika modeller. Dessa ramar passar alldeles utmärkt att ge bort i present till människor du tycker om för att påminna dem om hur mycket de betyder för dig. En släkting, en partner, en god vän, ja vem som helst som du delar ett härligt minne med. Våra magnet- och miniramar är av god kvalitet och är mycket prisvärda, vilket gör dem till de perfekta små gåvorna.

  Vi vill att alla våra kunder ska kunna hitta något de tycker om och erbjuder därför ett stort utbud av fotoramar i olika färger, former och stilar. Oavsett om du letar efter en söt miniram i aluminium, en nyckelringsram eller en färgglad magnetram i någon av regnbågens alla färger så hittar du det hos oss. Ta dig tiden att bläddra igenom vårt sortiment så ska du se att du hittar något som faller dig i smaken!