Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar 70x90 cm

Våra 70x90 cm ramar passar perfekt för dina större motiv. Har du en bild i 90x70 cm passar det lika bra. Alla våra tavelramar kan nämligen användas även i liggande format.

Vi har olika färg, stil, material och typ av glas på våra ramar. Dessutom kan man välja om man vill ha sin ram matt, blank eller högblank – allt för att man ska kunna hitta en fotoram som passar motivet perfekt.

26 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Ramar 70x90 cm

Bland våra fotoramar 70x90 cm, kan du välja mellan flera olika färger – allt ifrån diskret vita ramar, till lyxigt guldiga. Kanske är du ute efter en ram i silver, eller svart? Det har vi också.

Utöver olika färger, kan du även välja vilket material du vill ha på din fotoram 70x90 cm. Om du vill ha en lätt och smidig ram, kanske en aluminiumram kan vara något? Våra aluminiumramar finns i svart, silver och guld. Om du inte gillar dessa, har vi även tavelramar i denna storlek som är tillverkade i trä eller komposit. Träramarna finns i samtliga färger (svart, vitt, guld, silver, brunt och träfärgat), medan kompositramarna finns i färgerna guld eller silver. Kika runt bland bilderna och se vad du gillar bäst.

En tavelhylla ger valfrihet

Tycker du, som vi, att det kan vara svårt att hitta den perfekta placeringen på dina tavlor? Plötsligt känns det hela som ett stort beslut – tänk om jag ångrar mig, när jag väl har dragit i den där skruven i väggen, då är det ju liksom lite för sent…

Ett bra sätt att avdramatisera det hela, är att placera tavlorna på en tavelhylla. På tavelhyllan kan du enkelt variera vilka tavlor du vill visa upp, och du kan när som helst byta. I vårt sortiment finns tavelhyllor i flera olika färger, stilar och längder. Välj om du vill ha en smalare hylla som bara rymmer en enda tavla, eller en bredare variant som har plats för flera tavlor.

Vad sägs om en tavelvägg?

Har du flera motiv som du vill rama in och hänga upp på dina väggar, och har svårt att veta vilket av dem du ska prioritera? Tänk om du inte behöver välja? Om du kan hänga upp samtliga dina favoritverk, utan att det ser konstigt eller fel ut?

Det kan du, genom att skapa en så kallad tavelvägg! För utformning av en tavelvägg finns inga regler, utan du bestämmer helt och hållet själv hur du vill kombinera olika ramar och motiv. En del vill ha det enkelt och enhetligt – kanske genomgående svartvita motiv, inramade i vita ramar. Andra gillar att ta ut svängarna lite mer, och kombinerar ramar i olika färger och storlekar, med färgglada och svartvita motiv om vartannat. Det är som sagt bara upp till dig själv, och vad du tycker ser fint ut hemma hos dig.

När man bygger en tavelvägg är det vanligt att man åtminstone använder sig av olika storlekar på ramarna, och man kan med fördel blanda så att vissa är i stående format, och andra i liggande. Det kan också vara fint att blanda kvadratiska och rektangulära ramar, som till exempel dessa 70x90-ramar.

Det finns mängder med tips och inspiration att hitta på nätet, både i text och bild, och självklart har vi också samlat våra bästa tips på saker man kan tänka på när man bygger en tavelvägg. Dem kan du hitta här i vår guide.