Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar 20x25 cm

Har du ett motiv i storleken 20x25 cm som saknar ram? Då ska du ta dig en titt på vårt breda utbud nedan. Vi har nämligen ett brett utbud som inkluderar både enkla och stilrena varianter, färgglada och kitschiga samt ”svulstiga” och coola. Det finns något för alla.

Våra fotoramar i 20x25 cm är lika snygga i liggande format, så en bild i storlek 25x20 cm ges lika mycket estetisk rättvisa som en i storlek 20x25 cm.

96 Produkter



Visa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Visar 1 - 60 av 96 produkter

Ramar i 20x25 cm

Här hittar du alla våra fotoramar i storleken 20x25 cm. Dessa ramar har bildförhållandet 4:5 och går att användas i både stående och liggande format. I vårt breda sortiment hoppas vi att du ska kunna hitta något som faller just dig i smaken. Letar du efter en snygg ram i en trendig färg eller en elegant fotoram i svartlackat trä? Vi har en stor variation på både färger, material och stilar, vilket gör att vi har ramar för precis alla hem. Hos oss ska alla kunna hitta det de söker. 

Perfekt storlek för personliga tavelväggar

Våra fotoramar i storleken 25x20 cm passar perfekt för dig som till exempel vill skapa en snygg tavelvägg med bilder i olika storlekar och format. De funkar även lika bra att hänga enskilt eller att ställas på en snygg skänk då de varken är för små eller för stora. Denna storlek är perfekt för dig som vill kunna visa upp dina absoluta favoritbilder. Kolla in vårt sortiment ovan så garanterar vi dig att du kommer att hitta de perfekta ramarna till ditt hem!

Mer om tavelväggar

På en tavelvägg kan du fritt blanda tavelramar av olika storlekar och stilar, och dessa fotoramar 20x25 cm kommer att passa in fint där. Tavlorna kommer tillsammans att utgöra en egen enhet, istället för att varje tavla hänger fritt för sig.

Det finns så klart inga regler att följa när man skapar en tavelvägg – huvudsaken är ju att du själv blir nöjd och att väggen ser ut så som du vill – men det finns några saker man kan tänka på, som underlättar lite.

Det första vi vill tipsa om, är att börja med att lägga ut de tavlor som du vill använda dig av, på golvet eller ett bord. På så sätt kan du enkelt flytta runt ramarna, och testa vad som ser snyggast ut.

Nästa tips handlar om vanliga principer att utgå från när man väl hänger upp sina tavlor på tavelväggen. Ett sätt är att hänga upp tavlorna på ren känsla. Då behöver du varken mäta eller måtta, utan bara gå på känn och utifrån vad du tycker ser snyggt ut. Vill du ha lite mer styrning på det hela, kan du föreställa dig en kvadrat eller rektangel som går runt samtliga tavlor, och får utgöra en sorts yttre linje som håller ihop konstverket. Det är också vanligt att man låter avståndet mellan tavlorna stå för utgångspunkten – ytterkanterna på tavlorna kan då hamna på olika höjd och bredd, men avståndet mellan de olika tavlorna är detsamma åt alla håll. Detta ger ett lite friare intryck, än om du föreställer dig en ram som håller ihop tavlorna.