Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar 18x24 cm

Om du vill rama in en bild i måtten 18x24 cm och behöver en fin ram är du inte ensam - detta är nämligen en mycket populär storlek för mindre avlånga bilder.

Alla våra ramar kan användas i liggande format, så dina motiv i storleken 24x18 cm kommer att passa precis lika bra.

Ta dig en titt i vårt utbud nedan för att se efter vad du vill ha. Vilken bredd på listen vill du ha? Vilken färg? Det finns alltid något som lockar extra mycket.

205 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Visar 1 - 60 av 205 produkter

Ramar 18x24 cm

Ram 18x24 cmÄr du på jakt efter en fin ram eller två? Då har du hamnat på rätta stället! Vi har ett massivt utbud med massor av fina ramar som kommer att förgylla dina bilder! Vare sig det är större eller mindre varianter du är sugen på så finns det hos oss och du kan söka snabbt och enkelt på bildstorlek, glas eller färg. Vi har ramar i storleken 18x24 cm plus andra som är både större och mindre. Du kommer med andra ord snabbt att hamna bland de ramar som just du vill ha genom våra snabba sökningsalternativ.

Många använder ramar främst till foton och inte sällan säger vi lite slarvigt just ”fotoram” även om det är mer av en ram för allt möjligt vi menar. Det finns ju egentligen inte några gränser för vad man kan rama in, utan det är bara att låta inspirationen flöda! Kanske mammas recept på köttbullar i köket? Varför inte!

Stora minnen i fina ramar

Vissa minnen har vi på bild och kanske är det så att det är ett gammalt foto på mormor och morfars bröllop som man håller kärt? Om man vill ha det i original är det inte helt otroligt att det är i ett litet format och då är det trevligt att hitta en lämplig ram som gör att fotot inte försvinner inuti en alldeles för stor ram, så då är en liten ram att föredra.

Är det istället större foton på barnen från en fotostudio från 90-talet som är lite kul att ha i en ram på väggen? Idag är ju ”lägg bebisen naken på ett fluffigt underlag”-foton inte fullt lika vanliga som de var förr, men har man äldre sådana så kan det vara lite kul att rama in dem i en ny och fräsch ram.

Det är inte alltid man har sina minnen i form av foton, utan det kan vara en bild som man haft med sig sedan lång tid tillbaka. Kanske en poster från en spännande museitur eller konstutställning? En konsertbiljett från den mäktigaste och viktigaste konserten i ens liv? Ja, det kan egentligen vara vad som helst! Det viktiga är att det finns ramar för alla era minnen här hos oss, det är bara att välja ut de varianter ni tycker bäst om!

Vilken storlek ska jag välja?

Numera kan man välja ganska fritt hur man vill att just foton ska se ut så man kan välja storlek efter vad man tycker ser bäst ut. Vissa motiv lämpar sig bättre på stora bilder medan andra motiv ser bättre ut på mindre bilder. Ett bra val är en ram i storleken 18x24 cm, eftersom den passar bra till många bilder utan att ta för mycket plats.

Här hittar du både moderna och klassiska fotoramar som passar perfekt för bilder i storleken 18x24 cm. Våra ramar kommer i flera olika modeller och färger, vilket gör att du kan hitta just din favorit hos oss. Med en snygg ram ger du liv åt ditt hem samtidigt som din bild skyddas från damm och repor. Scrolla ner och hitta den fotoram du letar efter hos oss!

I denna kategori har vi samlat de ramar som passar bilder med måtten 18x24 cm, som har bildförhållandet 3:4. Dessa ramar passar perfekt för dina nyframkallade bilder som du planerar att hänga upp på väggen eller ställa på exempelvis en snygg skänk eller hylla. I sortimentet hittar du fotoramar i flera olika stilar, vilket underlättar för dig som är på jakt efter en viss typ av ram.

En fotoram med bildstorleken 24x18 cm går att använda i både liggande och stående format. Många av våra ramar går dessutom både att ställa på en hylla samt hängas på en vägg, då de flesta har både stödben och väggfäste. Oavsett vad det är du letar efter är chansen stor att du hittar det hos oss. Vi har något för precis alla smaker. Hitta din favorit redan idag!