Svarta speglar

(109)

Svarta speglar är det självklara valet om du vill ha en spegel som inte tar över hela rummet – de passar överallt, så du kan placera dem i vilket rum som helst.

Vill du ha en med tunn ram? En lyxig med läderrem? Kanske en smal och lång svart spegel? En kvadratisk? En svart spegel med en maffig kitschig ram? Du hittar det här hos oss – vi har något för alla smaker och stilar.

Storlek
Färg
Material
Färg på spegelglaset
Kantbearbetning
Ljuskälla
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Storlek
  • Färg
  • Material
  • Färg på spegelglaset
  • Kantbearbetning
  • Ljuskälla
  • Vikt
   [g]
  • Pris
  Visar 1 - 100 av 109 produkter
  Visar 1 - 100 av 109 produkter

  Eleganta svarta speglar

  Stor svart rund spegel i hallenDet är alltid kul med speglar och just svarta speglar är en typ av inredningsdetalj som passar överallt! Vare sig man är sugen på en spegel som är rund, rektangulär, fyrkantig eller i en annan form så är det helt klart en typ av inredningsdetalj som piffar till det i alla typer av hem!

  Vi har inte bara svarta speglar för upphängning, utan vi har även golvspeglar, förstås! Är det så att du är ute efter det så har du alltså kommit helt rätt! Vi kan speglar och vi har ett riktigt maffigt utbud för att alla ska kunna hitta sin favorit. Bland våra svarta speglar finns både klassiska varianter, moderna och coola, speglar med vintage-känsla med mera. Vi har alltså, som sagt, något för alla!

  Små förändringar som gör stor skillnad

  Att fräscha upp hemmet med mindre inredningsdetaljer som exempelvis speglar är smart. Då får man känslan av att det är nytt och härligt, trots att man inte behöver lägga ner alltför mycket pengar på förändringen. Att köpa några speglar och några ramar här hos oss kan hjälpa till med att skapa en helt ny känsla hemma. Det är med andra ord så att man kan få en känsla av nyrenoverat endast med några mindre detaljer!

  Om du är ute efter lite effektfullhet hemma så har vi svarta speglar där spegelramen är lite mer häftig. Det ger en bra effekt som skapar mer än bara en känsla av en ”vanlig” spegel. Med rätt svart spegel kan man alltså ge ett rum ordentligt med bra feeling, så tänk på det! Välj en av de coolare varianterna för detta och sedan kan du köpa en mer enkel variant om det är en sådan effekt du är ute efter till ett annat rum i ditt hem.

  Det som är så bra både med ramar och speglar är att de kommer i så många olika varianter. Det finns utan någon som helst tvekan en ram och en spegel för alla här i vårt utbud. Vare sig det är en mer modern och stilren känsla du är ute efter, lite kitschigt, lite vintage eller någon annan stil så kommer du att kunna få det här hos oss.

  Kanske är det på det viset att du planerat att köpa just svarta speglar, men sedan upptäcker att du faktiskt gillar våra guldspeglar, silverspeglar eller någon annan bättre? Då är det såklart bara att köra på det istället!