Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

FYNDA HÄR BLAND ALLA VÅRA KAMPANJER »

Fotoramar 30x70 cm

Våra ramar i 30x70 cm har en snygg och häftig form. Ramarna passar även motiv i 70x30 cm, eftersom alla våra fotoramar även kan användas i liggande format.

Välj mellan olika färger, material, typ av glas och bredd på list. Kanske blir det en klassisk vit ram? Är det en ram i guld som kommer att höja inredningen några snäpp? Det är ditt val.

14 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Ramar 30x70 cm

Är det dags att förnya hemmet en aning med en ny ram? Då kan en av våra ramar i storleken 30x70 cm vara det rätta för dig! Med en ram i denna storlek är det enkelt att få till det snyggt med sina motiv hemma. Då det är en rektangulär form så ger ramen ett riktigt fräscht och modernt utseende!

De ramar vi har i storleken 30x70 cm kommer i många olika utföranden så att alla ska kunna välja ut den som passar ens egen stil allra bäst. Du kan välja mellan exempelvis svart, vit, silver och så vidare.

Vi tycker att det är supersnyggt att blanda lite när det kommer till ramar och det är vi ganska säkra på att även ni gillar! Om ni vanligtvis har samma färg på era ramar så är det ett bra tips att testa att blanda många olika typer av ramar på samma vägg. Det ger ett roligare intryck då det blir mer levande.

Här kan du mixa fritt både vad gäller ramar och motiv! Det behöver inte alltid mixas och matchas exakt, utan det är oftast så att det blir betydligt roligare när det är ramar både i storleken 30x70 cm samt större och mindre tillsammans. Detsamma gäller för färger på ramar. Våga lite mer, det kommer du att vinna på!

Vi säljer inte bara ramar, utan vi har även en mängd läckra posters som vi är stolta över att presentera! Om du har ett motiv som passar perfekt i en ram på 30x70 cm så är det såklart super. Tänk dock också på att det är på det viset att det i många fall kan vara fint att ha ett motiv i en ram som är större än själva bilden. Man kan exempelvis sätta ett fint papper eller liknande bakom bilden.

Tänk utanför boxen

Överlag är vi mycket för att uppmuntra er att tänka lite utanför boxen med er inredning. Det blir så mycket roligare när man hittar på lite nya saker. Det är så lätt att man hamnar i en situation där man bara kör på i samma gamla fotspår och det ger ju inte hemmet någon extra pigghet direkt! Nej, testa att rama in lite av varje och ta bort de gamla inlärda ”reglerna” kring inredning!

Om man väljer en ram i 30x70 cm så kan man exempelvis hänga upp något på väggen och sedan hänga ramen runt om. Kanske har du exempelvis en liten favorit i form av ett gosedjur eller liknande? Då är det bara att spika upp på väggen och sedan använda ramen utan glaset. Läckert!