Öppet köp / Ångerrätt

Öppet köp i 90 dagar
Vi vill att du som kund ska känna dig nöjd och trygg med dina val av produkter när du handlar hos oss, därför erbjuder vi enkla returer och hela 90 dagars Öppet köp på din vara.

Du kan välja mellan att lämna din retur i någon av våra fysiska butiker eller skicka dina produkter med Schenker, DHL eller Postnord. Du behöver inte föranmäla att du ska returnera utan kom bara till närmaste butik eller skicka in paketet till oss.
Om inplastningen på produkten är borta då har vi rätt till ersättning för värdeminskning (Det tar tid för oss att återställa varor till säljbart skick).
Kom ihåg att emballera din försändelse väl för att undvika fraktskador. 
Produkterna måste returneras i orginalförpackning. 
Så snart vi mottagit dina returnerade varor återbetalar vi inom 14 dagar tillbaka dina pengar till det konto du angivit. 

Lämna i butik:
Du kan lämna alla returer i våra fysiska butiker utan kostnad. Adressen till alla våra butiker hittar du här.

Skicka in till oss:
När du skickar produkterna till oss står du själv för kostnaden för returfrakt och den återbetalas ej. Bifoga alltid din följesedel som du fick av oss i paketet när du returnerar och skriv att du vill göra en retur. Du skickar tillbaka dina produkter via närmaste DHL, Schenker eller Postnordombud. Tänk på att emballera produkterna ordentligt så dom inte går sönder i frakten tillbaka.

För produkter som går via ombud (maxstorlek 75x105 cm) är returkostnaden 59,90 kr och du kan köpa retursedel genom att -Klicka här-. För större produkter som går via hemleverans är returkostnaden 495 kr (Dock alltid fri retur till någon av våra butiker). För dessa produkter måste du kontakta kundtjänst.

Om produkterna är oöppnade får du tillbaka hela beloppet (inkl den frakt du betalade när du beställde) är produkterna öppnade eller ej i nyskick har vi rätt att göra ett prisavdrag för ev värdeminskning.

Vänligen notera att öppet köp / ångerrätt ej gäller på måttbeställda eller personliga produkter som är speciellt anpassad till dig som kund som exempelvis måttbeställda ramar eller förstoringar.