Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar 18x46 cm

Har du en bild som är långsmal som du behöver en ram till? Då har du kommit helt rätt. Våra ramar i 18x46 cm är skapade för att förgylla just den typen av bilder. Kolla nedan för att se vilken som blir just din favorit.

Behöver du en passande ram till ett panoramamotiv? Våra 18x46 cm fotoramar passar utmärkt för dina panoramabilder - de kan nämligen även användas i liggande format, i storleken 46x18 cm.
Visa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Ramar 18x46 cm

Det finns en mängd fina motiv som passar i en ram i storleken 18x46 cm. Är det så att du har en favorit bland dina motiv redan som passar? Då är det bara att köpa en av ramarna i denna storlek! Kanske är det så att du gillar just denna storlek och har tänkt köpa ramar och sedan fixa bra motiv som passar efteråt? Då är det bara att köra! Hur du än vill göra så har vi ramarna!

Idag är det populärt att ha många olika tavlor, posters med mera på väggarna och just ordet ”tavelvägg” har kommit att bli välanvänt de senaste åren. Det är inte så konstigt att det har blivit så då det är jättefint med en massa olika motiv i olika typer av ramar på en och samma vägg.

Väljer du att ha med en ram, eller flera ramar, i storleken 18x46 cm så blir det en snygg effekt, så det rekommenderar vi er att testa! Överlag tycker vi att så många som möjligt borde ha en massa fina saker inramade mer, för det blir verkligen en fin effekt med en ram, oavsett vad det är för typ av motiv.

Du kan naturligtvis själv välja färg, men ett kul tips är att blanda fler än en färg på samma ramstorlek. Att bara ha samma färger på allting blir lätt lite ”platt” rent estetiskt, så att våga ta ut svängarna en aning skadar absolut inte!

Med ramar i storleken 18x46 cm så får man en fin rektangulär form och det passar många olika typer av motiv. Man kan påverka känslan av ett motiv mycket beroende av vad man väljer för typ av ram, så tänk på det!