Framebox

(12)

Om du har någonting du jättegärna skulle vilja hänga upp på väggen - använd en framebox från BGA.SE! Våra frameboxes är extra djupa vilket gör att du exempelvis kan rama in den signerade matchtröjan, souvenirer eller andra värdefulla föremål. Dessutom är våra frameboxes utrustade med okrossbart displayglas vilket även gör ramen till ett bra skydd! Välkommen in till vårt sortiment av trendiga frameboxes!

Bildstorlek
Material
Färg
Träslag
Typ av glas
Stödben ingår
Ingår passepartout
Plats för
Floatglas
Upphängning
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Bildstorlek
  • Material
  • Färg
  • Listens djup
   [mm]
  • Listens bredd
   [mm]
  • Träslag
  • Typ av glas
  • Stödben ingår
  • Ingår passepartout
  • Plats för
  • Floatglas
  • Upphängning
  • Pris
  Visar 12 produkter
  Visar 12 produkter

  FRAMEBOX

  En framebox, även kallad trikåram, är det perfekta valet för dig som har värdefulla föremål att rama in. Framebox-ramarna är nämligen extra djupa, vilket ger gott om plats för kläder från speciella evenemang, souvenirer och andra prylar du håller varmt om hjärtat. Välj mellan varianter i olika färger och storlekar och hitta den framebox som passar dig!

  Har du äntligen lyckats få en signerad matchtröja från din favoritspelare? Då ska den självklart visas upp! Eller vill du kanske pryda väggarna i barnrummet med en söt body från den lillas första år? Kanske har du varit ute och rest och hittat vackra souvenirer som du vill spara? Vad som än är värdefullt för dig så har det en given plats uppe på väggen i ditt hem.

  Föremål med större volym är svåra att rama in med en vanlig ram och då är det tur att det finns speciella ramar framtagna för dessa ändamål. Kolla in utbudet idag!

  SNYGG INRAMNING SOM ÄVEN GER SKYDD

  Väljer du att rama in dina finaste minnen i en framebox kan du lita på att föremålen även får ett bra skydd. Ramarnas displayglas är nämligen tillverkade av robust glas som skyddar mot smuts, damm och fukt. En del modeller har okrossbart akrylglas och andra har riktigt glas, och du kan välja den variant som du själv föredrar. Planerar du att rama in ett föremål tillverkat av tyg är en djup ram dessutom fördelaktigt då tyget inte mår bra av att ha direktkontakt med ramens glas under en längre tid.

  Att hänga upp dina värdefulla föremål i en ram på väggen är mycket bättre än alternativet – det vill säga att försöka fästa sakerna direkt på väggen med häftstift, spik eller tejp. Med en framebox slipper du oroa dig för att det ska bli fula hål i tyget på den signerade matchtröjan, dopklänningen eller någon annan kär souvenir. Du slipper även oroa dig för att det ska bli fula synliga märken i väggen, från exempelvis tejp. Trikåramarna monteras upp likt vanliga större ramar, och de hål som görs i väggen kommer därmed täckas av själva ramen.

  VÄLJ RÄTT MODELL

  Vilken framebox du ska välja beror på vad du planerar att rama in. Olika trikåramar kan ha olika djup och det är viktigt att du väljer en variant som är tillräckligt djup för ditt föremål. Vanligast är att ramarna antingen är 2 cm eller 5 cm djupa. En del varianter har även medföljande hängare, vilket är perfekt om du ska rama in en T-shirt. På så vis kan du enkelt hänga upp ditt klädesplagg utan att oroa dig för att det ta skada. Vanligtvis kan du även montera fast små pappersminnen på ramens bakstycke, vilket är lämpligt om du har små men värdefulla artiklar som konsertbiljetter eller tidningsurklipp.

  Som tidigare nämnt är en framebox ett utmärkt val för dig som vill hänga upp en tröja på väggen, eller planerar att rama in något annat minnesstarkt objekt som kräver en djupare ram. Har du en vackert målad canvastavla du vill rama in rekommenderar vi att istället välja en canvasram. Du får då möjlighet att välja en ram som passar din tavla storleksmässigt och som är speciellt framtagen för hantering av tavlans canvasduk.

  Notera att trikåramarna i denna kategori levereras utan tröjor eller andra föremål.