Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar 18x35 cm

Våra ramar i 18x35 cm är perfekta till dina långsmala bilder och motiv i denna storlek. Vi har ett antal olika att välja mellan. Spana in vårt utbud nedan för att välja det som passar din stil. Blir det en fotoram i svart trä? Kanske en vit eller en i ljus träfärg? Det är bara du som vet.

Alla våra ramar kan användas i liggande format, så de passar lika bra till motiv i 35x18 cm.
Visa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Ramar 18x35 cm

Är det dags att köpa ramar till vackra motiv som ligger hemma och väntar? Då har vi mycket att komma med, minsann! Om det är storleken 18x35 cm som är aktuell så finns det olika färger att välja mellan, vilket är bra då det gör att man lättare kan hitta rätt.

Det är kul med en snygg ram och det gör alltid att det blir lite mer ”klätt” på en vägg än om man kör på utan några ramar. Visst kan det vara snyggt att ha någon av våra coola posters ensamma på en vägg också, men med en ram blir det något helt annat.

Lite mindre ramar som 18x35 cm är väldigt bra att köpa många av. Då kan man ha många roliga motiv att hänga upp på samma vägg. Det blir en jättefin effekt när man samlar många olika små inramade motiv tillsammans istället för att ha lite här och där på olika väggar. Man måste bara våga släppa loss en aning och våga blanda mer!

Ibland hittar man inte en bild + en ram som funkar tillsammans, men då ska man komma ihåg att man alltid kan justera lite på egen hand. Har du en favoritbild som du vill ha i en ram i storleken 18x35 cm, men som är lite större? Då kan du klippa till den lite för att passa. Detta går såklart inte med alla bilder, men ganska ofta är det så att det funkar utan att bilden blir förstörd. Testa det innan du ger upp och köper en ram som är i en storlek som du tycker passar mindre bra hemma, eller som du helt enkelt inte tycker är lika snygg.

Det är inte bara färg och form på ramar som ska funka, utan det är lika viktigt att storleken faller en i smaken!