Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar 30x91 cm

Har du en större avlång bild som du vill rama in? Då behöver du en bra tavelram i rätt storlek! Våra 30x91 cm ramar finns i många olika utföranden så att du ska kunna hitta en som passar just din bild och din stil.

Kanske blir det en svart med smal list? Kanske blir det en clipsram? Något annat du fastnar för? Det är bara att titta igenom utbudet för att hitta just din favorit.

Alla våra ramar kan även användas i liggande format, så att du också ska kunna ha dem till bilder i 91x30 cm.

19 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Ramar 30x91 cm

Här har vi samlat alla våra avlånga fotoramar i storleken 30x91 cm. Dessa ramar har den perfekta storleken för posters. De kan även användas till fotocollage av olika slag. I denna typ av ram får du plats med ett flertal mindre bilder i olika format. Som tillbehör finns även passande passepartouter som ger ett extra snyggt utseende. I vårt sortiment finner du ramar i flera snygga färger och designer. Vi hoppas du hittar något du gillar!

De avlånga ramarna har blivit riktigt populära och det kanske inte är så konstigt med tanke på att de har många fördelar. Förutom att de är riktigt snygga och trendiga så passar de utmärkt för fotocollage. Ta fram din kreativa sida och skapa en snygg tavla av dina favoritbilder!

En avlång ram är dessutom snygg oavsett om du använder den liggande eller stående. Allt beror på ditt motiv och vad du föredrar. Denna typ av ram är den perfekta inredningsdetaljen och går att användas både enskilt och tillsammans med ett gäng mindre tavlor. Den är lika snygg då den hänger för sig själv som den är på fotoväggen.

Här har vi försökt samla ihop några av de snyggaste modellerna för bilder i storleken 91x30 cm och vi hoppas att du ska kunna hitta en fotoram som faller dig i smaken. Genom att klicka på en ram som intresserar dig har du möjlighet att läsa mer om den.