Laddar, vnligen vnta...
Fri frakt över 699 kr (69kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars ppet kp 010-10 14 930 info@bgafotobutik.se

40% rabatt på personliga posters, Kod: CUSTOM40

Fotoramar 30x91 cm

Hr finner du vra fina ramar som passar bilder i 30x91 cm. Hitta din favoritram idag!

20 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

 

Ramar 30x91 cm

Här har vi samlat alla våra avlånga fotoramar i storleken 30x91 cm. Dessa ramar har den perfekta storleken för posters. De kan även användas till fotocollage av olika slag. I denna typ av ram får du plats med ett flertal mindre bilder i olika format. Som tillbehör finns även passande passepartouter som ger ett extra snyggt utseende. I vårt sortiment finner du ramar i flera snygga färger och designer. Vi hoppas du hittar något du gillar!

De avlånga ramarna har blivit riktigt populära och det kanske inte är så konstigt med tanke på att de har många fördelar. Förutom att de är riktigt snygga och trendiga så passar de utmärkt för fotocollage. Ta fram din kreativa sida och skapa en snygg tavla av dina favoritbilder!

En avlång ram är dessutom snygg oavsett om du använder den liggande eller stående. Allt beror på ditt motiv och vad du föredrar. Denna typ av ram är den perfekta inredningsdetaljen och går att användas både enskilt och tillsammans med ett gäng mindre tavlor. Den är lika snygg då den hänger för sig själv som den är på fotoväggen.

Här har vi försökt samla ihop några av de snyggaste modellerna för bilder i storleken 91x30 cm och vi hoppas att du ska kunna hitta en fotoram som faller dig i smaken. Genom att klicka på en ram som intresserar dig har du möjlighet att läsa mer om den.