Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar 25x38 cm

Är det dags att köpa en 25x38 cm ram? Kanske en 38x25 cm ram? Oavsett vilket finns det passande varianter här hos oss. Man väljer själv om man vill ha sin tavelram i stående eller i liggande format.

Välj ut din favorit bland färger, material och stilar nedan. Välj därefter vilken typ av glas du vill ha och om du vill att ramen ska vara matt, blank eller högblank.

28 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Ramar i 25x38 cm

Här har vi samlat alla våra ramar som är gjorda för bilder i storleken 25x38 cm. Vare sig du letar efter en vacker ram i trä eller en lyxig guldfärgad fotoram är chansen stor att du hittar det du söker hos oss. Vi har ramar i flera olika färger och modeller så att alla kan hitta sin egen favorit i vårt sortiment.

Här hittar du alla våra fotoramar som passar bilder i storleken 25x38 cm. Dessa ramar har alltså bildförhållandet 2:3 och passar perfekt i både liggande och stående format. Många av ramarna i vårt sortiment har dessutom både stödben och väggfäste, vilket ger dig möjligheten att både hänga upp dem på väggen och ställa dem på exempelvis en tavelhylla eller liknande.

För att du ska kunna hitta just det du söker har vi samlat ihop fotoramar i storleken 38x25 cm i flera olika stilar. Hos oss hittar du riktigt snygga stilrena ramar i enkla designer samt mer exklusiva modeller som ger dina bilder en snygg inramning. Det alla våra ramar har gemensamt är att de håller väldigt god kvalitet och skyddar dina bilder från både repor och damm. Ta dig tiden att bläddra igenom sortimentet ovan så garanterar vi att du hittar något som faller dig i smaken. Hos oss finns något för alla!