Beställ din egen poster

(11)

Har du ett favoritmotiv som förtjänar att bli till en poster hemma på väggen? Kanske ett favoritfoto? Kanske en liten bild av ungdomens favoritband som du vill ha i större format? En vacker bild på ett landskap som gör dig glad? Något helt annat? Vi ordnar en poster på det motiv du önskar – det är bara för dig att välja motiv och storlek på poster.

Beställ din egen poster enkelt och smidigt här nedan och få en personligare touch hemma. Är det så att det är fler än ett motiv du vill beställa är det enkelt gjort. Vi ordnar det precis som du vill ha det.

Bildstorlek
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Bildstorlek
  • Pris
  Visar 11 produkter
  Visar 11 produkter

  Gör din egen poster och skapa en personlig interiör

  Skapa personliga posters med dina egna foton, konstverk eller grafiska motiv! Allt du behöver göra är att följa de enkla instruktionerna under varje produktalternativ och ladda upp ditt bildmaterial i JPG eller PNG. Inom några dagar har du din helt egna plansch att pryda hemmet med!

  Våra affischer trycks i vår egen printstudio på ett 230 grams premiumpapper som är FSC-cerifierat och åldersbeständigt. Vi har valt den kraftiga tjockleken och matta ytan för att det ger ett snyggt tryck utan reflektioner och bidrar till hög kvalitet. Våra posters finns i alla standardstorlekar. Om du vill framkalla foton ska du istället ta dig en titt här.

  Det finns mängder av fina tavlor som du kan piffa till ditt hem med, men allra roligast blir det förstås om du kan hänga upp dina helt egna motiv. Vad sägs till exempel om att omvandla ett fint svartvitt foto av familjen till en stor poster som du hänger i vardagsrummet. Eller en vackert färgsprakande bild från semestern som du blev särskilt nöjd med? Har du öga för färg och form har du kanske till och med designat ett alldeles eget motiv som du gärna vill dekorera ditt hem med.

  Det enda du behöver tänka på när du beställer en personlig poster från oss är att din bild har formatet JPG eller PNG och att den håller bra kvalitet. Det proffsiga trycket och premiumpappret fixar vi! Givetvis berättar vi för dig om det skulle visa sig att din bild inte lämpar sig för just det format som du har valt.

  Formaten som du kan välja mellan är de vanligast förekommande som du kan vara säker på att de funkar när du sedan ska hänga din poster på väggen eller placera den i en ram ovanpå en möbel. Självklart hjälper vi dig med vilket format du bör välja för ett så bra resultat som möjligt! En bra tumregel är att bildens proportioner är desamma som den önskade affischens, men ofta kan vi få till ett fint resultat ändå.