Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar 61x91,5 cm

Här finner du våra snygga ramar som passar posters i 61x91,5 cm. Hitta din favorit idag!

38 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Ramar 61x91,5 cm

Här har vi samlat alla våra fotoramar som passar bilder i storleken 61x91,5 cm. Dessa tavelramar passar alldeles utmärkt för de flesta affischer och posters. Vare sig du letar efter en snygg ram till sovrummet eller vardagsrummet så hittar du det hos oss. Vi har något för alla smaker. Kolla igenom vårt sortiment och hitta din fotoram hos oss!

61x91,5 cm är en populär storlek för affischer och posters. Bildförhållandet på dessa ramar är 2:3. I vårt sortiment har vi plockat ihop ett flertal ramar i olika färger, material och stilar. Detta hoppas vi ska underlätta för dig som vill hitta den perfekta ramen. Hos oss kan alla hitta något som faller dem i smaken.

En fotoram i storleken 91,5x61 cm går precis lika bra att användas i liggande format som i stående format. Dessa ramar passar alltså både vertikala och horisontella posters och bilder. Genom att klicka på en bild du gillar kan du läsa mer om den och ta reda på om den till exempel har stödben eller väggfäste. För en extra snygg inramning till din bild rekommenderar vi dig att kombinera ramen med en snygg passepartout från oss. 

Sugen på en tavelvägg?

Ett roligt och trevligt sätt att låta sina tavlor komma till sin fulla rätt, är att låta dem bli del av en tavelvägg. Du har säkert sett sådana, men kanske inte reflekterat över att de skulle heta något särskilt? En tavelvägg är kort och gott varje form av konstellation där man låter flera tavlor samsas om ett utrymme, för att på så sätt skapa en fin enhet tillsammans, istället för att låta varje tala hänga för sig.

Våra fotoramar 61x91,5 cm kommer att passa fint i ett sådant sammanhang. Det är vanligt att man kombinerar ramar i olika storlekar, färger och stilar, för att få fram ett häftigt intryck. Vill man istället ha ett lugnare och mer diskret utseende på sin tavelvägg, kan det vara klokt att inte låta ramarna skilja sig alltför mycket från varandra. Att använda sig av olika storlekar brukar alltid bli fint, samt att variera liggande och stående format, men det man kan satsa på att hålla sig till en eller två färger.

Även de inramade motiven har så klart en stor påverkan på det slutliga utseendet. Färgglada motiv drar blickarna till sig mer än exempelvis svartvita. Blanda gärna foton med illustrationer och citat på din tavelvägg. Det finns inga regler och riktlinjer, utan testa dig fram och se vad du tycker ser fint ut. Är du nyfiken på att testa att göra en tavelvägg, men känner att du vill ha fler tips och idéer, så kan du med fördel titta här, i vår guide. Där har vi samlat lite av våra tankar i ämnet.