Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar 50x60 cm

Våra fotoramar i storleken 50x60 cm finns i många olika utföranden. Du hittar både enkel och stilren design och lite mer glammiga varianter. Alla våra tavelramar kan användas i liggande format, så har du favoritmotiv i 60x50 cm passar våra ramar perfekt.

Ta dig en titt nedan för att se vad vi har att erbjuda. Välj därefter ut dina favoriter som kommer att förgylla just ditt hem.

101 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Visar 1 - 60 av 101 produkter

Ramar 50x60 cm

Ram 50x60 cmÄr du ute efter en snygg fotoram i större format? Då har du hittat rätt. Hos oss finner du fotoramar i flera olika format och i just denna kategori finner du ramar i storleken 50x60 cm. De här ramarna har bildförhållandet 5:6 och passar utmärkt för till exempel stora fina bröllopsfoton. I vårt sortiment finner du många snygga ramar i färger som svart, vitt, silver och guld. Vårt utbud har även en stor variation på både material och stil, vilket innebär att alla våra kunder har möjligheten att hitta något de tycker om. 

De flesta av våra fotoramar i storleken 60x50 cm går att använda både vertikalt och horisontellt, vilket betyder att de passar både stående och liggande bilder. I vårt sortiment hittar du massor med färger från klassiska ramar i vitt till spännande färger som gul och koppar.

Extra fint med en passepartout

Oavsett vilken av våra ramar 50x60 cm du bestämmer dig för, och oavsett om du kommer att använda den vertikalt eller horisontellt, så vågar vi lova att ditt motiv kommer att komma ännu mer till sin rätt, om du väljer att även använda en passepartout. Med en sådan, får din bild en extra inramning, och kommer att framhävas ännu mer.

Du kanske har sett hur passepartouter tenderar att bli gulnade eller blekta med tiden? Det händer ofta då de utsätts för mycket direkt solljus. Våra passepartouter är tillverkade i syrafritt papper, vilket förhindrar att de ändrar färg och blir fula. I vårt sortiment kan du välja mellan flera olika färger och även olika form på själva öppningen i passepartouten. Vill du ha raka kanter, rundade hörn eller kanske en vågad kant? Kika runt i vårt sortiment och se vilken stil och färg du gillar bäst.

I vårt sortiment finns även passepartout-tejp. Den är väldigt användbar och vi rekommenderar därför alla våra kunder att köpa och använda den. Den förhindrar att dina bilder hamnar snett inuti ramen, något som kan vara väldigt irriterande och så klart missprydande. Även tejpen är syrafri, så inte heller den kommer att blekna eller bli missfärgad med tiden.