Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar 50x75 cm

Vi har ett brett urval av 50x75 cm ramar för att du ska kunna hitta den ram som är perfekt för just ditt motiv.

Vill du ha en clipsram? En i svart trä? Kanske är det så att det som lockar är en ram i vitt eller silver? Vad det än är som intresserar dig så finns det många ramar att välja mellan.

Våra tavelramar kan användas i liggande format, så har du en 75x50 cm bild så passar våra ramar perfekt.

25 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Ramar 50x75 cm

Ram 50x75 cmHär har vi samlat sådana fotoramar som passar bilder i storleken 50x75 cm. Hos oss hittar du ramar som kan användas både vertikalt och horisontellt. En stor snygg ram är den perfekta inredningsdetaljen i ditt hem. I vårt sortiment finner du ett utmärkt utbud så att du kan hitta just det du söker. Bläddra ner och hitta din fotoram hos oss!

Om du är ute efter en fotoram till en större bild eller en ram där du kan kombinera din bild tillsammans med en snygg passepartout så har du hittat rätt. I den här kategorin har vi nämligen samlat alla våra ramar som passar bilder i storleken 50x75 cm. De här fotoramarna har bildförhållandet 2:3 och kan användas både för både liggande och stående bilder. 

I vårt sortiment hittar du ett flertal ramar som passar bilder med måtten 75x50 cm. Vi har ramar i flera olika stilar, vilket gör det lättare att hitta en ram som passar i just ditt hem. Oavsett om du är ute efter en väldigt enkel fotoram eller en mer lyxig modell så har vi det du söker. Scrolla upp och hitta den perfekta ramen för ditt hem hos oss!

Praktiska tips när du väljer ram

Eftersom du är på en här sidan, gissar vi att du vet att det är en fotoram i storleken 50x75 cm du är på jakt efter. Toppen, en sak avklarad. Men har du koll på vilken färg du vill ha på ramen? Vilken stil och listbredd, samt om du vill ha en passepartout?

Våra fotoramar 50x75 cm finns i flera fina färger. Fundera gärna på vilket intryck du vill att din nya tavla ska ge. Ska den vara ett diskret inslag i ditt hem, eller vill du att den ska sticka ut och dra blickarna till sig? Det går till viss del att styra med hjälp av färgen på ramen. En vit eller träfärgad ram, till exempel, är ofta lite mer diskret än en svart eller guldfärgad.

Bredden på kantlisten har också stor effekt på utseendet. Vi har ramar med både smala och breda lister. Kika runt i vårt sortiment och se vad du gillar. Kom ihåg också att försöka se framför dig hur ramen blir tillsammans med motivet som du vill rama in.

En sista sak att fundera över, är om du vill ge ditt motiv en extra inramning, i form av en passepartout? Det kan förhöja intrycket av tavlan ytterligare, och verkligen lyfta fram motivet. Våra passepartouter är tillverkade i syrafritt papper, vilket förhindrar att de gulnar eller blir fula med tiden. Din bild kommer alltså se lika fin ut, år ut och år in.