Skapa din egen canvastavla

(37)

Önskar du skriva ut dina egna målningar eller foton på en canvasduk för autentisk känsla i hemmet? Här beställer du snabbt och smidigt canvastavlor av högsta kvalité för dina foton och bilder. Alla tavlor levereras färdiga uppspänd på kilram, redo att hängas upp. Du bestämmer själv storlek, orientering, placering och beskärning vid beställning. Det skuggade partiet är vad som hamnar på sidorna/bakom tavlan.

Bildstorlek
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Bildstorlek
  • Pris
  Visar 37 produkter
  Visar 37 produkter

  Canvastavla

  För att du ska få din egentryckta canvasduk är det bara att välja och vraka bland dina favoritbilder och skicka in den du väljer. Det kanske är på det viset att du har fler än en favoritbild – då är det bara att skicka in flera stycken så fixar vi alla de canvastryck du vill ha.

  Passar både hemma och som present

  Att skapa en egen canvastavla behöver inte nödvändigtvis betyda att man hänger upp den hemma hos sig själv, utan det blir lika bra som present. Då du kan välja helt fritt vilket tryck du vill ha så kan du göra riktigt roliga, och personliga, presenter!

  Har du ett passande foto som kan bli en kul present? Ett passande foto att hänga upp hemma? Kanske är det så att du har en och samma bild som är en riktig favorit som du vill trycka upp både till själv och som present? Det är helt upp till dig att avgöra hur du vill ha det – vi bistår med många olika storlekar så att du kan få det precis som du vill!

  Mellan, stor eller liten canvastavla?

  Beroende av vad det är för typ av tryck man väljer passar olika storlek – vissa tryck blir snyggast på en liten canvasduk, typ 30x40 cm. Andra tryck passar perfekt att ha i större storlek som exempelvis 70x100 cm. Sedan finns det såklart de tryck som passar allra bäst i som en liten canvastavla i kvadratisk form, så som 20x20 cm.

  Det är kul att ha ett flertal olika canvastavlor i samma storlek tillsammans på en och samma vägg, men det är också fint att placera ut en stor tavla plus ett antal mindre tavlor tillsammans.

  Då det är lite olika vad som passar i olika rum så kan man alltid blanda upp det lite så att olika platser av hemmet har fler eller färre tavlor på en och samma vägg.

  Fint med eller utan ram

  När det kommer till tavlor, vare sig det är canvastavlor med dina egna tryck, eller om det handlar om posters eller något annat, så är det kul med ramar. Det är också så att det i vissa fall är snyggt utan ram.

  Det är lite olika och varje tryck förtjänar sin egen stil. Vi tycker att det är kul att blanda fritt, men det är såklart också fint att satsa på en särskild stil som man har i hela rummet/hemmet.

  Var inte rädd för att testa nya saker i din inredning, utan låt fantasin flöda! Då vi har mycket att bjuda på så är det lätt att hitta det man vil ha här hos oss. Att du dessutom kan välja ett tryck helt fritt som vi sedan trycker på canvastavlor gör att det inte finns några gränser för vad du kan hitta på hemma!

  Fint med familjefoton på canvastavla

  Ett riktigt bra tips som vi vill dela med oss av är att det är superfint att skapa egna canvastavlor med familjefoton. Det är exempelvis kul med bröllopsfoton, babybilder och liknande på en canvastavla istället för att bara ha det tryckt på en poster eller som ett förstorat foto.

  Det enda du behöver göra är att välja ut den bild, eller de bilder, som du vill använda för din canvastavla, välja storlek och placera samt beskära bilden. Det är bara dessa små steg du behöver gå igenom och sedan är det klart!