Ramar 10x20 cm

Våra ramar i 10x20 cm är det perfekta valet för dina långsmala motiv. Vårt sortiment av ramar i denna storlek är brett och passar lika bra i liggande format för motiv i 20x10 cm.

Vilken faller du extra mycket för? Kanske är det en särskild färg som du gillar extra mycket?

Färg
Material
Typ av glas
Ramens blankhet
Stödben ingår
Listens bredd
Listens djup
Träslag
Färgnyans
Upphängning
Ingår passepartou
Floatglas
Butik
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Färg
  • Material
  • Typ av glas
  • Ramens blankhet
  • Stödben ingår
  • Listens bredd
  • Listens djup
  • Träslag
  • Färgnyans
  • Upphängning
  • Ingår passepartou
  • Floatglas
  • Butik
  Visar 15 produkter
  Visar 15 produkter

  Ramar 10x20 cm

  Gillar du att ta panoramabilder? Har du kameran eller mobilen full med bilder av vidsträckta stränder, oändligt böljande hav, eller stjärnhimlar utan slut? Vill du pryda dina väggar med dessa härliga bilder, men hittar ingen passande ram? Då kan du andas ut nu, för hos oss finns ett antal fotoramar 10x20 cm att välja bland, vilket passar fint till just långsmala motiv.

  Liggande eller stående?

  Även om de flesta panoramamotiv kanske är liggande, finns det naturligtvis även motiv i detta format som är stående. Tänk dig exempelvis Eiffeltornet, en giraff med sin långa hals, eller bara en stående person där du inte vill ha med en massa yta runtom.

  Därför är våra fotoramar 10x20 cm gjorda för att du ska kunna välja om du vill ha dem i liggande eller stående format.

  Dessutom levereras de med både stödben och väggfäste. På så vis passar de lika bra att hänga på väggen, som att ställa på en möbel.

  Med andra ord kan du enkelt variera användningen av din fotoram 10x20 cm. Ena dagen kan den hänga i stående format på väggen, med bilden av ett högt berg; nästa dag användas liggande, tillsammans med en bild på en sandstrand, placerad på skänken i vardagsrummet som en härlig påminnelse om sommaren.

  Om du väljer att hänga upp ramen på väggen, kan det med fördel göras med hjälp av våra självhäftande spikar. Med dessa spikar, som fungerar på alla typer av väggar, blir monteringen enkel och du kan snart luta dig tillbaka och njuta av ditt nya verk.

  Vilken färg?

  Våra fotoramar 10x20 cm finns i flera klassiska färger. Med en vit ram låter du bilden få den uppmärksamhet som den förtjänar, eftersom den vita färgen inte kommer att ta över eller dra blickar till sig.

  En svart ram sticker ut mer än en vit, vilket kan bli ett sätt att ge tavlan lite mer uppmärksamhet. Den passar lika bra till svartvita som till färgglada motiv. Genom att rama in dina motiv i en guldfärgad ram, ger du dina bilder ett extra lyft, och det är ett enkelt sätt att skapa en känsla av lite lyx i vardagen.

  Våra silverfärgade fotoramar passar lika bra in i ett hypermodernt hem som följer de senaste inredningstrenderna, som i ett klassiskt och tidlöst hem. Silver kan aldrig bli fel.

  Men vem har sagt att man måste välja? Du kan ju alltid köpa flera ramar i olika färger.

  Kanske en tavelvägg?

  En tavelvägg är när man använder sig av ramar i olika storlekar, färger och stilar, för att låta ramarna tillsammans bygga en snygg helhet, snarare än att låta varje tavla tala för sig själv.

  Våra fotoramar 10x20 kan med fördel användas på en tavelvägg, då formatet sannolikt kommer att bryta av lite mot övriga ramar. Blanda med kvadratiska och rektangulära ramar för en spännande effekt.

  På en tavelvägg kan tavlorna placeras både stående och liggande – allt för att skapa ett levande intryck. Det bästa är att testa sig fram, och se vad som ser fint ut. Om du vill ha tips och inspiration kring hur du kan bygga en tavelvägg, läs gärna vår guide.