Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar 20x30 cm

Saknar du en ram till en bild i måtten 20x30 cm? Då har du mycket att välja mellan – vi har nämligen mängder av ramar i just denna storlek då de är en av de mest populära bildformat. Spana in utbudet nedan för att välja ut din favorit.

Vare sig valet faller på exempelvis en ffotoram med bred svart list, en med smal guldlist, en clipsram, en piffigt rosa, eller en modernt gul så finns det här. Man kan naturligtvis ha alla våra ramar även i liggande format. Har du ett motiv i 30x20 cm kommer det alltså även det funka perfekt.

204 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Visar 1 - 60 av 204 produkter

Ramar 20x30 cm

Med en ram som har måtten 20x30 cm så kan du både förgylla och piffa upp väggarna därhemma och vem vill väl inte det! Det är ofta de där små detaljerna som ramar med mera som gör att det känns personligt i ett hem. Det man väljer att rama in är såklart ofta ännu mer personligt, så ramar har en mycket trevlig funktion.

Det är en ram som gör en bild rättvisa och det är ramar som gör så att våra favoritmotiv skyddas och blir mindre ”nakna” på väggen. Sedan att det är vackert i sig självt med en fin ram adderar bara ännu mer till det hela!

Olika former på ramar

Det finns ju, som ni har sett i vårt utbud, olika former på ramar. Det innebär att man kan ha olika typer av ramar bredvid varandra istället för att bara ha exempelvis kvadratiska eller ovala. Om man väljer att ha en ram som är till exempel 20x30 cm så får man en rektangulär och då kan det vara fint att ha en annan ram som exempelvis har måtten 30x30 cm bredvid.

Både ovala och runda ramar är kul att blanda in, för om man har många olika motiv på en vägg så är det fint med olika former bredvid varandra. Gillar man inte att bland så kan man såklart köra på endast en form i samma storlek och samma färg, det är helt upp till var och en att bestämma!

Vi har något för alla smaker

För att man ska bli nöjd med en ram krävs det att den inte tar för mycket uppmärksamhet från motivet. Om man har lite mindre bilder som passar i en ram på 20x30 cm så är det ännu viktigare att tänka på detta än om det är en större ram det handlar om. Mindre bilder behöver lite mer hjälp på traven att sticka ut och det är anledningen till att många väljer att ha små motiv i små ramar uppställda istället för upphängda.

Om man har många mindre bilder så är det dock fint att skapa en vägg som man fyller med flera olika småbilder i mindre ramar. Idag kan vi ju förstora bilder och göra lite allt möjligt med dem så möjligheterna är oändliga vad gäller vad vi kan fylla våra ramar med!

Alla ramar kan användas i både liggande och stående format

En ram i storleken 30x20 cm kan du använda till både vertikala och horisontella bilder. Många av ramarna i vårt sortiment har dessutom både stödben och väggfäste, vilket betyder att de kan användas både stående samt hängande på en vägg. Perfekt för dig som inte bestämt dig för var du vill placera dina bilder än.

Kolla igenom vårt utbud av ramar så kommer du att märka att det finns både ett och annat att köpa hem!