Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar 13x13 cm

Små kvadratiska ramar som dessa i 13x13 cm är trevliga i sin form och den här typen av fotoram ger en fin effekt, oavsett motiv. Vi har ett antal olika att välja mellan som du kan se i vårt utbud nedan. Kolla in vad vi har att erbjuda för 13x13 cm ramar för att se efter vad som fångar just din blick.

Vi har olika stilar, färger, material och typ av glas att välja mellan. Man kan även välja om man vill ha en ram som är matt, blank eller högblank.

21 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Ramar i 13x13 cm

I denna kategori har vi samlat fyrkantiga fotoramar som passar dina bilder i storleken 13x13 cm. En ram är de perfekta inredningsdetaljerna för ditt stilrena hem och gör sig lika bra på väggen som i bokhyllan. Samla ihop dina favoritbilder, rama in dem i snygga matchande ramar och skapa en häftig fotovägg. Med personliga bilder på väggarna gör du ditt hem mer levande och hemtrevligt samtidigt som de påminner dig om alla roligheter du upplevt i livet.

Här hittar du fotoramar som är gjorda för att passa bilder i storleken 13x13 cm. Att rama in dina bilder i vackra matchande ramar och hänga upp dem på väggen eller ställa dem i bokhyllan livar upp ditt hem och ger din inredning en mer personlig stil. Bläddra igenom vårt sortiment och hitta en ram som faller dig i smaken.

I utbudet ovan hittar du ett flertal utmärkta alternativ till dina bilder. Vi har ramar i flera olika färger och stilar som ger dina bilder en vacker inramning. Hos oss kan alla hitta något som faller dem i smaken. Med en snygg fotoram lyfter du inte bara fram känslan i din bild utan du skyddar den samtidigt mot smuts och repor.

Alternativa motiv

Även om det är både populärt och trevligt att rama in egna foton, kanske du av någon anledning inte vill göra det? Då kan vi tipsa om andra förslag på motiv!

Gillar du att resa? Eller är naturen din grej? Kanske är det mode och kläder som får ditt hjärta att bulta lite extra? Varför inte låta bilder som för tankarna till just dina intressen pryda dina väggar? Bläddra i resemagasin, friluftstidningar eller modemagasin och se vad du kan hitta. Kanske vill du rama in ditt nästa drömresemål? Våra fotoramar 13x13 cm passar fint till alla typer av motiv.

Om bilder överlag inte är din grej, kanske text passar bättre? Idag är det väldigt populärt att rama in tänkvärda citat, men ord kan ju komma i andra former också! Tack vare det blygsamma formatet 13x13 cm kan du enkelt bara skriva ut en egen text som du gillar, klippa ut och rama in. Inga stora pappersformat behövs. Skriv ner namnen på människor du tycker om, titeln på din favoritlåt, eller en affirmation som du vill jobba med, och rama in. Att ha text och bokstäver inramade, kan bryta av på ett häftigt sätt mot övriga tavlor.

Kolla in vårt sortiment ovan och hitta de perfekta ramarna till just ditt hem!