Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar 13x17 cm

Har du fina små motiv i storleken 13x17 cm som behöver ramar? Då ska du titta i vårt utbud nedan för att se vad vi har att erbjuda. Precis som stora motiv förtjänar de mindre bilderna fina fotoramar – välj därför en ram som lyfter just ditt motiv på bästa sätt.

Är det så att du har motiv i storleken 17x13 cm passar våra ramar perfekt – alla våra ramar kan nämligen användas i liggande format.

2 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Ramar 13x17 cm

I vårt sortiment av fotoramar 13x17 cm har vi just nu två olika varianter att erbjuda (men håll utkik här, för vi uppdaterar och förnyar ständigt vårt utbud). Våra fotoramar 13x17cm hör till produktserien Slim Matt, som är tillverkad i trä.

Ramens finish är matt, vilket ger en gedigen känsla som gör att den inte sticker ut alltför mycket mot övrig inredning.

Du har att välja mellan färgerna svart eller guld. Svart är en klassiker, som gör sig särskilt väl mot en ljusare vägg. Den svarta färgen blir då en snygg kontrast mot bakgrunden. Den passar lika bra tillsammans med färgglada som enfärgade motiv.

En ram i guld ger ett lite lyxigare intryck, och den kan lyfta ett enklare motiv, eller förstärka ett motiv som redan drar blickarna till sig.

Våra fotoramar 13x17 cm är utrustade med matt antireflexglas. Tack vare det, kommer du inte störas av ljus som reflekteras i glaset, och gör det svårt för motivet att komma till sin fulla rätt.

Hänga eller ställa?

Vet du redan var du ska placera din nya tavla? Kanske är placeringen det du utgår ifrån, och resten (ram och motiv) löser du längs vägen? Eller så är det precis tvärtom – du har ditt motiv, snart har du även din ram, men du har ingen om var du ska placera din nya tavla! Inga problem. Denna fotoram är tillverkad på så sätt att den både kan hängas på en vägg, och ställas på en möbel med hjälp av det medföljande stödbenet. Den fungerar även att montera både i stående och liggande position, vilket gör att du inte heller behöver bekymra dig för att ramen inte ska passa, om du en dag bestämmer dig för att byta motiv. Du kan med andra ord ha din fotoram hängande på väggen i stående position ena dagen, och nästa dag ställa den på en möbel, i liggande position.

Kanske på en hylla?

Om du ändå tycker att det är svårt att välja placering för din nya tavla, kan ett alternativ vara att köpa en tavelhylla. På en sådan kan du hur enkelt som helst variera och byta ut dina tavlor. Detta är ett utmärkt alternativ för alla som tycker att det är svårt att hitta den perfekta placeringen för sina tavlor, och som kanske ogillar den definitiva känslan i att dra i en spik eller skruv i väggen. Nog för att även en hylla måste fästas, men du kan som sagt utan minsta problem byta ut vad som finns på den.

I vårt sortiment hittar du tavelhyllor i flera olika färger, stilar och storlekar. Kika runt och se vad som passar bäst ihop med din nya fotoram. Kanske vill du matcha en svart ram med en svart hylla? Eller bryta av helt och hållet med en vit ram? Till en guldfärgad ram, passar det precis lika fint med en svart som en vit hylla.

Våra fotoramar 13x17 cm passar också väldigt bra på en så kallad tavelvägg. På en sådan kombinerar du ramar i olika storlekar, stilar och färger, och det är ditt eget tycke och smak som bestämmer utseendet. Ta gärna del av vår guide, om du vill ha lite inspiration.