Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar 27,5x37 cm

Har du den perfekta bilden, eller det perfekta fotot, i 27,5x37 cm och behöver en ram? Vi har tavelramar i dessa mått både i exempelvis svart, vitt, brunt och silver – allt för att du ska kunna välja ut din favorit.

Är det så att du har ett motiv i 37x27,5 cm? Våra fotoramar passar lika bra i liggande format och kan därför användas även till motiv i 37x27,5.

13 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Ramar 27,5x37 cm

Om du är ute efter en ram i storleken 27,5x37 cm så har du kommit helt rätt! Här hos oss finns det ett bra utbud av ramar både i denna storlek och i andra storlekar. Du kommer med andra ord att hitta exakt de ramar du söker efter när du spanar runt i vårt härliga utbud!

Naturligtvis är det så att vi också har en mängd posters om du vill ha ett helt nytt motiv till din nya ram! Med en storlek som 27,5x37 cm kan man ha många likadana ramar bredvid varandra utan att de tar upp hela väggen och det är både snyggt och kul rent inredningsmässigt.

Du kan välja mellan ett flertal olika färger på din ram när du köper en i just denna storlek, vilket innebär att du kan förgylla många av dina rum med ramar i denna behändiga storlek. Du kan passa ihop ramens färg med stil och färger i hemmets olika rum och det innebär att det kan ge ett stort lyft till hela huset! Att kombinera tavelramar i olika storlekar med både färdiga posters och egna bilder är något vi alltid brukar rekommendera för att skapa en personlig känsla. 

Om du ska skapa en egen tavelvägg ska du inte vara rädd för att blanda olika storlekar på dina ramar utan tänk istället på att du kan ge plats till många minnen eller inspirerande posters.

 

Nya ramar är ett enkelt knep

Att det är på det viset att endast några nya ramar, i storlek 27,5x37 cm eller i andra storlekar, kan förnya ett hem är helst fantastiskt eftersom det är ett mycket billigt sätt att fräscha upp det därhemma! Det är alltid kul när man kan pigga upp sin tillvaro ordentligt utan att det kostar skjortan. Det tycker i alla fall vi och vi är så glada över att sälja produkter som gör just det!

Brukar du ta i mer än att bara köpa ett par nya ramar? Då är du inte ensam! Ofta är det så att man inte ser de små sakerna hemma som skulle kunna ändras för att ge hela hemmet en ny fräschör. Istället för att pigga upp det lite med ramar, posters, krukväxter etcetera tar man i så det knakar med både nya väggar och möbler. Testa att göra de små förändringarna först, för ofta räcker det! Tänk vad mycket pengar du kan tjäna in på det!

Vi brukar tipsa er om att ta vara på olikheterna i alla våra olika ramar och skapa ett hem med många olika typer av ramar som vi säljer. Du kan till exempel blanda ramar i storleken 27,5x37 cm med både mindre och större ramar och ha dem bredvid varandra. Det är supersnyggt!

Tänk inte för mycket på att allting måste passa ihop, utan våga ta ut svängarna lite och blanda både färger, former och storlekar. Vi har nämligen allt!