Laddar, vnligen vnta...
Fri frakt över 699 kr (69kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars ppet kp 010-10 14 930 info@bgafotobutik.se

40% rabatt på personliga posters, Kod: CUSTOM40

Collageramar

Här hittar du vårt breda sortiment med collageramar. Samla dina bästa bilder och skapa ett underbart collage!

271 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

Visar 1 - 60 av 271 produkter

Här finns collageramar till dina bilder

Med en kreativ collageram kan du bevara dina favoritögonblick på ett snyggt och roligt sätt. En collageram passar även perfekt som present till en kär vän. I vårt utbud hittar du collageramar i flera olika färger, former och storlekar. Oavsett vad du letar efter kan vi garantera att du hittar det hos oss. Bläddra igenom vårt sortiment och hitta just din favorit.

En collageram, eller kollageram som det faktiskt heter på svenska, är det perfekta alternativet för dig som vill bevara dina favoritminnen på ett snyggt och kreativt sätt. Hos oss hittar du ett stort utbud av snygga collageramar i flera olika storlekar och stilar. Vi har allt från ramar som endast rymmer två bilder till sådana ramar som rymmer över tjugo bilder. Med andra ord skulle man kunna säga att vi har något för alla. Vi erbjuder en variation som inte många andra gör.

Locka fram din kreativa sida

Ett fotocollage är fantastiskt roligt att skapa men nästan ännu roligare att få. En överraskning fylld av härliga bilder av ens favoritögonblick är bland det bästa man kan få i present. Om du är kreativ och tycker om att pyssla är en collageram därför helt klart det perfekta valet när du letar efter en ny ram, vare sig den är till dig själv eller någon du tycker om. Förutom att den lockar fram din kreativa sida så är den dessutom en riktigt snygg inredningsdetalj.

Bland våra kollageramar hittar du allt från söta och romantiska alternativ till riktigt trendiga och kreativa varianter. Vi har allt från små akrylramar som passar utmärkt på kontoret till de klassiska vikramarna. Vi har dessutom både fotoramar som hängs upp på väggen och sådana ramar som man kan ställa i exempelvis en hylla. Oavsett om du letar efter den perfekta doppresenten eller en collageram till semesterbilderna så hittar du det hos oss. Vi har precis allt du kan tänka dig, vilket innebär att alla kan hitta något som faller dem i smaken.

Ta dig tid och bläddra igenom vårt sortiment så garanterar vi dig att du kommer att hitta något du fastnar för. Du kan klicka dig in på dina favoritramar så du kan läsa mer om dem och jämföra deras egenskaper. På detta sätt underlättar du ditt sökande och hittar snabbare det du letar efter. Lycka till!