Förstoring med ram

Vill du ha en förstoring med ram? Våra förstoringar och framkallningar av bilder levereras på fotopapper av högsta kvalitet. Dina motiv kommer att framhävas på bästa sätt – allt för att du ska bli 100 % nöjd med dina förstoringar.

Vi erbjuder dig att beställa förstoring med ram direkt så att du har allting klart för upphängning så fort förstoringen är klar. Välj mellan ett flertal olika ramar för att hitta den som passar ditt motiv allra bäst. Vi har något för alla smaker.

Bildstorlek
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Bildstorlek
  • Pris
  Visar 69 produkter
  Visar 69 produkter

  Framkalla foton – att bevara, hylla och minnas favoritögonblick 

  Att framkalla bilder istället för att låta dem ligga i mobilens kamerarulle eller på någon hårddisk är alltid en bra idé. Digitalt i all ära, men i vissa fall är det fysiskt analoga att föredra, och foton är ett sådant fall. Fysiska foton känns tillgängligare, och numera även lite uppfriskande eftersom så mycket av den varan stannar i den digitala världen.

  När vi ska välja vår väggkonst till våra hem glömmer vi ibland bort de allra käraste motiven vi har; våra egna foton! Att beställa en förstoring av ett kärt foto och sätta det i en ram på väggen blir så personligt och unikt som ett stycke väggkonst kan bli. Samtidigt som det också ger varma minnen och känslor varje gång man tittar på den, som en påminnelse om något av livets favoritögonblick. Likaså är en inramad förstoring ett bra tips på gåva till någon annan. En bildförstoring av barnbarnen till mormor och morfar, eller ett gemensamt fotominne till en kär vän, blir säkerligen en väldigt uppskattad present.

  Fotoförstoring med ram – enkelt och smidigt!

  Om du söker en extra smidig lösning erbjuder vi även fotoförstoring med ram, det vill säga en komplett leverans av din förstoring – inramad och klar i den ram du vill ha. Det går snabbt och enkelt att beställa; du väljer bara en ram du gillar i denna kategori, klickar in på den och laddar upp den bild du önskar förstora. Välj sedan om du vill ha bilden i liggande eller stående orientering och beskär den sedan som du vill ha den i vårt enkla digitala verktyg.

  Din förstoring trycks i vårt eget fotolabb på ett premium-fotopapper av högsta kvalitet, och efter några dagar levereras ramen monterad och klar med din förstoring – enklare än så blir det inte! 

  Matt eller blankt fotopapper?

  För inramningar rekommenderar vi nästan alltid ett halvmatt fotopapper. Detta eftersom ett blankt fotopapper avger mycket reflektioner och riskerar att fastna mot ramens glas. Ett helblankt fotopapper lämpar sig däremot utmärkt för att framkalla bilder som ska sättas i fotoalbum.

  Det halvmatta fotopappret vi använder till fotoförstoring med ram – Photo Luster 260 gram – ger ditt foto vackra färger och kontraster, och passar perfekt till alla typer av motiv. Detta är ett kraftigt och åldersbeständigt premium-fotopapper från välrenommerade Hahnemühle, världsledande på fotopapper. Vi har valt ett kraftigt fotopapper eftersom det ger dina bilder en genuin och härlig känsla.

  Sortiment av ramar för fotoförstoringar

  Vilken ram man väljer till sin förstoring är helt och hållet en smaksak. Populära val till exempelvis bröllopsbilder är guldramar eller vita ramar, men man kan lika gärna välja en ornamenterad ram i silver eller en stilren ram i svart. Det finns inga regler, välj det du tycker passar bäst för motivet och platsen där fotoförstoringen ska placeras. I vårt sortiment av ramar vi erbjuder tillsammans med fotoförstoringar hittar du garanterat någon du gillar. Vi har vita såväl som svarta ramar, stilrena såväl som lite pampigare, klassiska såväl som trendiga, träramar såväl som kompositramar – bara att välja och vraka.

  Beställ förstoring med ram

  Som tidigare nämnt är det enkelt att göra din beställning. Bara att ta en titt i vårt sortiment av ramar här ovan och hitta din favorit. Ladda sedan upp din bild och gör de snabba inställningar du önskar – och beställ! Om några dagar har du din kompletta ram med förstoring att sätta på väggen hemma.