Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar 35x100 cm

Behöver du en passande ram till en stor panoramabild i storleken 35x100 cm? Vi har ett antal tavelramar i denna storlek som du kan välja mellan. Alla våra fotoramar kan användas i liggande format, så om din bild är 100x35 cm kommer dessa ramar passa precis lika bra.

Du har flera olika utföranden att välja mellan – allt för att du ska kunna hitta exakt rätt tavelram till just din bild. Spana in vad vi har att erbjuda nedan för att kunna välja den rätta ramen för ditt motiv.

20 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Ramar 35x100 cm

Har du en panoramabild, modell större, som du vill rama in? En bild av en vidsträckt strand, ett oändligt böljande hav, eller kanske en stjärnhimmel utan slut? Men du har svårt att hitta en passande ram? Hos oss finns ett antal fotoramar 35x100 cm att välja bland, vilket passar fint till just större panoramabilder.

Liggande eller stående?

När man tänker på panoramabilder, tänker man ofta på ett motiv i liggande format, men det finns naturligtvis även motiv i detta format som är stående. Tänk dig exempelvis Eiffeltornet, en giraff med sin långa hals, eller bara en stående person där du inte vill ha med en massa yta runtom.

Därför är våra fotoramar 35x100 cm gjorda för att du ska kunna välja om du vill ha dem i liggande eller stående format.

På så sätt kan du enkelt variera användningen av din fotoram 35x100 cm. Ena dagen kan den hänga i stående format på väggen, med bilden av ett högt berg; nästa dag användas liggande, tillsammans med en bild på en vidsträckt sandstrand.

Ett tips, vid såväl inramning som upphängning av din nya tavla, är att skydda glaset från irriterande fingeravtryck och små repor. Detta gör du enkelt, med hjälp av ett par tunna bomullsvantar. Våra bomullsvantar finns i flera storlekar, och det är ett enkelt och prisvärt sätt att skydda din tavla.

Vilken färg?

Våra fotoramar 35x100 cm finns i flera klassiska färger, från naturligt trä till glammigt guldigt.

Med en vit ram får motivet den uppmärksamhet som den förtjänar, eftersom den vita färgen inte kommer att ta över eller dra blickar till sig.

En svart ram sticker ut mer än en vit, vilket kan bli ett sätt att ge tavlan lite mer uppmärksamhet. Den passar lika bra till svartvita som till färgglada motiv.

Genom att rama in dina motiv i en guldfärgad ram, ger du dina bilder ett extra lyft, och det är ett enkelt sätt att skapa en känsla av lite lyx i vardagen.

Våra silverfärgade fotoramar passar lika bra in i ett hypermodernt hem som följer de senaste inredningstrenderna, som i ett klassiskt och tidlöst hem. Silver kan aldrig bli fel.

Men vem har sagt att man måste välja? Du kan ju alltid köpa flera tavelramar i olika färger. och storlekar

Kanske en tavelvägg?

Om du har flera motiv i olika format som du vill rama in och hänga upp, kan en tavelvägg vara trevligt. En tavelvägg är när man använder sig av ramar i olika storlekar, färger och stilar, för att låta ramarna tillsammans bygga en snygg helhet, snarare än att låta varje tavla tala för sig själv.

Våra fotoramar 35x100 cm kan med fördel användas på en tavelvägg, då formatet sannolikt kommer att bryta av lite mot övriga ramar. Blanda med kvadratiska och rektangulära ramar för en spännande effekt.

Det är vanligt att man på en tavelvägg blandar och placerar tavlor både stående och liggande – allt för att skapa ett levande intryck. Det bästa är att testa sig fram, och se vad som ser fint ut. I vår guide, finns massor med tips och idéer kring hur du kan bygga en tavelvägg.