Färdiga passepartouter

(1587)

En snygg passepartout förvandlar din bild till en snygg tavla. Våra passepartouter är alltid syrafria och av hög kvalité. Här finner du 100-tals passepartouts i mängder och olika färger, nyanser och storlekar - färdiga att sätta in i ramen och hänga upp på väggen!

Färg (framsida)
Färg (kärna/snekant)
Bildöppningar
Passande bildstorlek
Yttermått passepartout
Färgnyans
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Färg (framsida)
  • Färg (kärna/snekant)
  • Bildöppningar
  • Passande bildstorlek
  • Yttermått passepartout
  • Färgnyans
  • Pris
  Visar 1 - 100 av 1587 produkter
  -79%
  Passepartout Vit Standard (Vit kärna) 80x100 cm (64x79)

  Passepartout Vit Standard (Vit kärna) 80x100 cm (64x79)

  4 in stock online
  Manufacturer: Artlink
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51057611 in admin

  Passar bild i 65x80 cm / Passar ram: 80x100 cm

  59.90 kr 279.90 kr
  Visar 1 - 100 av 1587 produkter

  Passepartouter i standardstorlekar

  Att använda en passepartout till din bild gör stor skillnad! Den ger din inramning en elegantare och lyxigare look. Oavsett om du har ett svartvitt foto, en grafisk poster eller en färgglad målning ger en passepartout din bild ett större djup, samt gör att motivet hamnar ännu mer i fokus.

  På den här sidan hittar du våra passepartouter i standardstorlekar, söker du något annat eller kanske till och med vill ha en måttbeställd passepartout – klicka här för att komma till huvudsidan!

  En passepartout skyddar ditt motiv

  Förutom passepartoutens estetiska syfte, ger den dig också ytterligare en stor fördel: den skyddar ditt motiv. Detta genom att den skapar en distans mellan motiv och tavelglas, som förhindrar att bilden fastnar mot glaset.

  Syrafri passepartout – en självklarhet!

  Alla våra passepartouter kommer från välrenommerade Canson och är PH-neutrala och syrafria, vilket bidrar till att din bild skyddas mot åldrande.

  Storleken på en passepartout

  En passepartout har två viktiga mått att ta hänsyn till för att säkerställa att den dels passar din bild, dels passar din tilltänkta ram. Det största måttet anger passepartoutens yttermått och ska vara samma mått som den ram du tänkt använda. Det mindre måttet anger passepartoutens innermått och för att det måttet ska passa ditt motiv bör det vara minst 1 centimeter mindre än din bild, annars uppstår det glipor.

  Exempel: Du har en bild i storlek 10x15 cm, du behöver då en passepartout med innermåttet 9x14 cm (1 cm mindre än din bild). För att sedan hitta rätt storlek på din ram ska du titta efter det största måttet som anges på passepartoutens (passepartoutens yttermått) – det är det mått din ram ska ha.

  Vit passepartout – klassiskt och populärt!

  Vita passepartouter är utan tvekan de mest populära. Det är klassiskt, tidlöst och ger ditt motiv en luftig och exklusiv känsla. I vårt sortiment av färdiga passepartouter hittar du – förutom standardvita passepartouter – också passepartouter i nyanserna offwhite, creme och kritvit. Olika nyanser för olika smaker!

  Passepartouter i andra toner

  Självklart finns det passepartouter i en rad andra toner än vitt! En svart passepartout är också väldigt effektfull, precis som grå och den ljuva nyansen pärlgrå.

  Passepartouter i andra former

  Utöver de klassiska passepartouterna med raka linjer, har vi också passepartouter i lite annorlunda former. Vad sägs om en passepartout med rundade hörn, som skapar en mjuk, oval öppning till din bild? Eller en passepartout med eleganta böljande linjer för lite extra liv till ditt motiv? Kanske till och med en romantisk hjärtformad passepartout för någon du håller extra kär? Vi har passepartouter för alla!