Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

3 för 2 - Gäller alla produkter du hittar -här- »

Fotoramar 50x65 cm

Är du på jakt efter en 50x65 cm ram? I så fall har du kommit rätt – vi har nämligen ett flertal fina varianter av tavelramar i denna storlek. Kanske vill du ha en bland svart ram med smal list? En i vitt trä? Brun eller kanske guld? Ta dig en titt för att se efter vilken det blir som fångar just ditt öga.

Våra ramar kan även användas i liggande format, så har du ett motiv i 65x50 cm som du vill rama in går det alldeles utmärkt.

22 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Ramar 50x65 cm

Vitt och fräscht, sobert svart, eller kanske glammigt guldigt? Oavsett om det är svart, vitt, guld eller silver som lockar när du letar efter den perfekta fotoramen till dina bilder och motiv, tror vi att du kommer kunna hitta den här.

I vårt sortiment av fotoramar 50x65 cm finns ramar i olika stilar, allt för att du ska hitta en som du gillar.

Listigt

Har du tänkt på vilken effekt en ram har på motivet? Förutom färgen, kan du också påverka utseendet på din tavla genom bredden på ramens list. En smal list låter motivet tala för sig självt, och stjäl inte uppmärksamheten från det. En bredare list, ger ett helt annat intryck. En bred svart list kommer att dra ögonen till sig, i synnerhet om den placeras på en ljus vägg, medan en bred guldfärgad list kommer att ge ett lyxigt, kanske i vissa fall svulstigt, intryck.

Titta gärna runt i vårt sortiment för att bilda dig en uppfattning om vad du tycker är snyggt och vad som passar ditt motiv.

Ett tips, vid såväl inramning som upphängning av din nya tavla, är att skydda glaset från irriterande fingeravtryck och små repor. Detta gör du enkelt, med hjälp av ett par tunna bomullsvantar. Våra bomullsvantar finns i flera storlekar, och de är ett enkelt och prisvärt sätt att skydda din tavla.

Vad sägs om en tavelvägg?

Har du flera motiv som du vill rama in och pryda dina väggar med? I så fall kanske du ska satsa på en tavelvägg? En tavelvägg är när man använder sig av ramar i olika storlekar, färger och stilar, för att låta ramarna tillsammans bygga en snygg helhet, snarare än att låta varje tavla tala för sig själv.

Våra fotoramar 50x65 kan med fördel användas på en tavelvägg, och gärna i olika färger. Blanda med kvadratiska och rektangulära ramar för en spännande effekt.

På en tavelvägg kan tavlorna placeras både stående och liggande – allt för att skapa ett levande intryck. Det bästa är att testa sig fram, och se vad som ser fint ut. Ta gärna del av vår guide, om du vill ha tips och inspiration kring hur du kan bygga en tavelvägg.

För att hindra att märken uppkommer på väggarna, när du hänger upp dina tavlor, kan du använda dig av så kallade frame bumpers. Märkena syns kanske inte så länge tavlorna är på plats, men den dag du vill ändra något är det så klart trist att ha märken som behöver skylas. Frame bumpers är små självhäftande skydd, som du fäster på baksidan av dina tavlor. Lätt som en plätt, och ett smidigt sätt att skydda dina väggar.

Liggande eller stående?

Ibland händer det ju att man tröttnar på en tavla, och vill byta motiv. Då kan det vara bra om tavelramen man vill använda passar för såväl liggande som stående motiv.

Våra fotoramar 50x65 cm gjorda för att du ska kunna välja om du vill ha dem i liggande eller stående format, så att du kan variera och byta ut dina motiv som du vill.