Laddar, vnligen vnta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars ppet kp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

-25% rabatt på passepartouter »

Fotoramar 5x7 inches (12,7x17,8 cm)

Hr nedan hittar du vra ramar i storleken 5x7 inches. Detta r en ovanlig storlek i Sverige, men kanske har du en bild frn en resa som du vill rama in? D r detta de rtta ramarna fr dig.

Kanske r det en bild i 7x5 inches du behver en ram till? Det gr bra. Du kan anvnda alla vra ramar i liggande format.

2 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

Fotoramar 5x7 inches (12,7x17,8 cm)

Här hittar du våra ramar i storleken 5x7 inches, vilket motsvarar 12,7x17,8 cm. Perfekt när du har bild som är i inches och inte centimeter.

När du monterar motivet i din ram, kan det vara klokt att använda ett par tunna bomullsvantar. Dessa gör att du undviker att få irriterande fingeravtryck på glaset – något som är näst intill ofrånkomligt annars. Våra vantar finns i flera olika storlekar, så att varken stora eller små tassar ska behöva lämna avtryck.

Våra fotoramar 5x7 inches passar fint att blanda med ramar i andra storlekar och färger. Kanske vill du bygga en tavelvägg? Här kan du hitta tips och inspiration till en sådan. Kika runt i vårt sortiment, och se om du hittar något mer som du gillar. Vi har flera andra ramar, som utgår från måttangivelser i inches, istället för cm. Så vi hoppas att du hittar vad du söker.

Har du behov av ramar i storleken 5x7 inches? Då är du inte ensam. Det är många som har bilder från resor och semestrar från länder där det är inches istället för centimeter som gäller. Naturligtvis vill man att dessa bilder ska få perfekt anpassade ramar så att motivet får den vackrast möjliga inramningen. Det är där vi kommer in i bilden – vi har nämligen ramar för alla smaker!

Välj ut det ram i 5x7 inches som passar din bild bäst och placera den sedan på en plats där den får som mest uppmärksamhet. Det kan göra stor skillnad med ett motiv och en ram när det kommer till placering. Om man har en ram på en vägg någonstans i hemmet och känner att den inte riktigt ”poppar” så mycket som den borde göra så kan man flytta runt lite på den. Det kommer utan tvekan finnas ett perfekt ställe, bara man lägger lite tid på att hitta den rätta placeringen för sin ram.

En snygg ram kan göra hela skillnaden

När man hittar en fin bild, eller om man har ett favoritfoto eller liknande, så vill man såklart gärna hitta en fin ram som lyfter motivet till nya höjder. Vissa motiv är fina utan ram, men det är vanligt att det blir finare om man väljer att rama in ett motiv. Det ser mer ”klätt” ut och motivet kommer fram mer.

Har du redan en ram i 5x7 inches till ett favoritmotiv, men känner att du vill ha en ny ram? Då ska du kolla här hos oss – det finns fina ramar att välja mellan för att alla motiv ska kunna få den rätta inramningen. Ibland är det så enkelt som att det bara behövs en ny ram för att ett motiv ska ta den plats i inredningen som den förtjänar, så tänk på det om du känner att en ram inte passar så bra som du trodde.

Ramar för olika inredningsstilar

Vi är måna om att du ska kunna hitta exakt det du är ute efter när du letar efter en passande ram. Av den anledningen har vi en mängd olika stilar på våra ramar – allt för att du ska kunna hitta exakt rätt när du tar dig en titt på vad vi erbjuder.

Även om man har ett stilrent hem så kan en kitschigare typ av ram vara passande och även det motsatta gäller. Man behöver inte alltid hålla samma stil, för det är kul när det bryter av lite med en annan typ av stil. Beroende av vad det är för motiv du har i 5x7 inches så kommer vissa ramar att passa bättre än andra och vad valet faller på vet bara du!