Laddar, vnligen vnta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars ppet kp 010-10 14 930 info@bga.se

20% rabatt på alla våra fotoalbum med koden 'ALBUM20'

Fotoramar 59,4x84 cm (A1)

Här hittar du alla ramar som passar bilder i A1 format (59,4x84 cm).

39 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo fr webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GteborgEklandagatan 29 JnkpingSmedjegatan 8 MalmSjlbodgatan 2 NorrkpingSkeppargatan 38
Sth SdermalmLngholmsgatan 42 Sth SdermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth stermalmValhallavgen 36

 

Ramar i A1 format (59,4x84 cm)

I den här kategorin finner du alla våra fotoramar som passar bilder och affischer i A1 storlek. De här ramarna passar perfekt för dig som har bilder i A1-format. Att hitta en snygg ram  till en större bild kan ibland vara lite knepigt, men inte hos oss. Vi har ett stort utbud av ramar så att alla ska kunna hitta det de söker. I sortimentet ovan finner du våra fotoramar i storleken 84x59,4 cm. De här ramarna kan du använda både stående och liggande. Bildförhållandet på dessa ramar är 7:10.

Om du finner en tavelram som fångar ditt intresse i vårt sortiment kan du genom att klicka på den läsa mer om den. Då finner du till exempel information om material, mått och väggfäste. Kombinera gärna den stora ramen med en snygg passepartout för att ge din bild en snygg och lyxig inramning.

Ett par smarta tips på vägen

Har du någon gång varit med om att du har ramat in ett motiv omsorgsfullt, noggrant mätt ut platsen och förberett för upphängning på väggen. Du har sedan hängt upp tavlan och tagit ett steg tillbaka för att kunna avnjuta ditt nya konstverk…bara för att mötas av mängder av irriterande märken och fingeravtryck på glaset?! Det här har nog hänt alla. Vi har alltid lite fett på fingrarna, så det är ofrånkomligt att det blir märken på glaset när vi jobbar med att montera motivet och hänga upp tavlan.

Men det finns sätt att undvika detta! Genom att använda ett par tunna bomullsvantar när du jobbar med tavlan, kommer inte fingertopparna i kontakt med underlaget, och på så sätt slipper du att de lämnar ifrån sig små irriterande märken. På så sätt slipper du också stå är och putsa din nya tavla, det första du gör efter att du har hängt upp den.

En annan smart liten grej, som vi också säljer här, är så kallade frame bumpers. Det är små självhäftande skydd, som du fäster på baksidan av dina tavlor. Du vet kanske hur det kan bli små märken på väggen av de ibland vassa kanterna på tavelramarna? Med dessa smarta skydd slipper du det. För en billig penning får du skydd som räcker till hela 5 ramar.

Nu är du redo att leta vidare efter den perfekta ramen, och du vet dessutom hur du ska få den på plats utan kladdiga avtryck, och utan att förorsaka små repor och märken på väggen!