Guldramar

(1798)

Vem har sagt att guld bara passar in på slott och herrgårdar? Ge dina bilder ett extra lyft, genom att rama in dem i guld. Med en guldram skapar du enkelt en känsla av lite lyx i vardagen.

Vi har guldramar i många olika storlekar och stilar.

Bildstorlek
Material
Färg
Färgnyans
Ramens blankhet
Träslag
Typ av glas
Stödben ingår
Ingår passepartou
Plats för
Floatglas
Upphängning
Ram med passepartou
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Bildstorlek
  • Material
  • Färg
  • Färgnyans
  • Listens bredd
   [mm]
  • Listens djup
   [mm]
  • Ramens blankhet
  • Träslag
  • Typ av glas
  • Stödben ingår
  • Ingår passepartou
  • Plats för
  • Floatglas
  • Upphängning
  • Ram med passepartou
  • Pris
  Visar 1 - 100 av 1798 produkter

  Ram Vesta Guld - Valfri Storlek

  Manufacturer: Ramverkstad
  Open 51082334 in admin

  Listens bredd: 51 mm / Listens djup: 48 mm

  Från 349.90 kr
  Maxmått:

  Ram Mars Guld - Valfri Storlek

  Manufacturer: Ramverkstad
  Open 51082328 in admin

  Listens bredd: 35 mm / Listens djup: 35 mm

  Från 349.90 kr
  Maxmått:
  Du sparar -36%

  Ram Edsbyn Grey 60x60 cm

  22 in stock online
  Manufacturer: Galleri 1
  This product will be discontinued when sold out
  Open 51046450 in admin

  Svensktillverkad kvalitetsram i modern grå nyans

  349.90 kr 549.90 kr

  Ram Venus Guld - Valfri Storlek

  Manufacturer: Ramverkstad
  Open 51082340 in admin

  Listens bredd: 47 mm / Listens djup: 35 mm

  Från 349.90 kr
  Maxmått:

  Ram Odin Guld/Röd - Valfri Storlek

  Manufacturer: Ramverkstad
  Open 51082354 in admin

  Listens bredd: 64 mm / Listens djup: 38,5 mm

  Från 349.90 kr
  Maxmått:

  Ram Odin Guld/Svart - Valfri Storlek

  Manufacturer: Ramverkstad
  Open 51082366 in admin

  Listens bredd: 64 mm / Listens djup: 38,5 mm

  Från 349.90 kr
  Maxmått:

  Ram Loki Guld - Valfri Storlek

  Manufacturer: Ramverkstad
  Open 51082378 in admin

  Listens bredd: 23 mm / Listens djup: 39 mm

  Från 349.90 kr
  Maxmått:

  Ram Freyja Guld - Valfri Storlek

  Manufacturer: Ramverkstad
  Open 51082372 in admin

  Listens bredd: 38 mm / Listens djup: 34 mm

  Från 349.90 kr
  Maxmått:
  Visar 1 - 100 av 1798 produkter

  En snygg guldram för en lyxig interiör

  Eleganta guldramar passar till nästan alla motiv, oavsett om de är posters eller egna bilderFörgyll hemmet med eleganta guldramar i olika storlekar! Här har vi samlat alla våra guldfärgade ramar som var och en tillför en lyxig känsla till dina bilder. Extra populära är de till exempelvis bröllopsfoton, studentfoton eller planscher med guldfärgade motiv. Välj mellan materialen aluminium, glas, komposit, metall och trä.

  Söker du enkla och släta guldramar för en stilsäker inredning, stora och mönstrade för rum som sticker ut eller klassiskt profilerade som funkar i alla lägen? Eftersom vi har nordens största sortiment kan du vara säker på att du hittar de format och designer som passar perfekt för just ditt hem.

  Har du några frågor? Tveka inte att kontakta vår duktiga kundtjänst! Vi är mycket måna om att du som kund får en personlig service och blir mycket nöjd med ditt köp. 

  Med inredningsdetaljer i skimrande guld skapar du enkelt en atmosfär utöver det vanliga. Ett fint foto eller ett modernt motiv får enkelt den uppmärksamhet som det förtjänar när du sätter det i en guldram. Men hur ska du tänka för att de gyllene ramarna ska smälta in fint i din övriga inredning? Givetvis är detta en smaksak och det finns massvis av snygga kombinationer. Dock finns det några stycken som alltid funkar:

  Sobert med svart, vitt och guld: För dig som vill köra på ett säkert kort och inte vill blanda in alltför många nyanser i interiören är det enkelt att köra på vita väggar, svartvita mönster på textilier och mattor samt guldfärgade ramar i symmetriska formationer. Extra stilfullt blir det om du ramar in svartvita foton eller planscher.

  Sockersött med guld och pastell: Idag är det mycket modernt att kombinera fina pastellfärger med detaljer i guld. På väggarna kan du till exempel matcha en guldfärgad karta med grafiska mönster i rosa, turkos eller mintgrön som du sätter i släta guldramar. I resten av rummet blir det superfint med pastelliga textilier och enstaka föremål såsom ljushållare, burkar och knoppar i guld.

  Metallic i överflöd: För dig som inte är rädd att ta i när det kommer till inredning blir det faktiskt riktigt snyggt med spännande kombinationer av guld, silver och koppar. Placera ramar, ljushållare och kuddar i grupper om 3 där de glänsande nyanserna kompletterar varandra. Varför inte löpa linan ut med en läcker takkrona i samma stil? 

  Framhäv dina bilder med guldramar

  Guldramar är riktigt härligt i vilket hem som helst! Beroende av om man väljer våra mer enkla guldramar, eller om man väljer de mer utsmyckade lite svulstiga, så kan man få exakt rätt känsla i rummet!

  Vare sig det är en fotoram i guld, eller om det är en tavelram i guld, man är ute efter så är en guldram alltid lika fin. Guld plockar fram det bästa från dina motiv och det är ju alltid något man tacksamt tar emot!

  Att hitta rätt ram för rätt motiv är inte så svårt, faktiskt. Det är betydligt enklare än vad man kan tro. En bild säger ju så mycket och därför är det viktigt att man hittar rätt sätt att presentera den på. Det är just det som en snygg ram står för!

  Våga guldram!

  Är du inte van att ha guld i din inredning? Då är det dags att testa! Det är nämligen otroligt fint och är det så att man har mer ”stillsam” inredning så är det ett klockrent avbrott med guldram.

  För att det ska bli dynamiskt i inredningen och för att det inte bara ska flyta samman så är det viktigt att man hittar bra inredningsdetaljer som kan bryta av. En ram i guld är perfekt för detta ändamål! Inte bara är det snyggt och läckert, det är alltså även en riktigt bra detalj för att få det att se mer levande ut hemma.

  Man kan rama in en massa saker!

  Ibland blir vi lite tråkiga och glömmer bort att tänka utanför boxen, eller hur? Det är lätt hänt, faktiskt. Man kanske inte tänker på hur fint det blir att rama in annat än just bilder och foton, men då går man miste om en massa kul!

  Kanske är det så att du vill rama in torkade midsommarblomster, till exempel? Då passar en guldram perfekt! Vilken ram som helst passar såklart till vackra blommor, men det ger en lite extra lyxig känsla om man väljer just en ram i guld.

  Man kan också rama in barnens utslitna favoritjeans, eller kanske en liten barn t-shirt som var lite speciell? Det finns mängder av kul grejer att rama in, så det är bara att dra igång och se det som ett litet kul projekt!

  Låt hela familjen vara med

  I många fall är det så att man kan göra sådana saker som att fixa med inredning tillsammans hela familjen. Det är jättekul att göra den här typen av saker ihop! Det är roligt för barnen att känna sig delaktiga och det gör att det blir en mysig stund där alla kan göra det fint!