Laddar, vänligen vänta...
Fri frakt över 699 kr (49kr) Leverans 1-3 arbetsdagar 90 dagars öppet köp 010-10 14 930 info@bga.se Hitta butik

Fotoramar 13x18 cm

Är du ute efter en ram i storleken 13x18 cm? Då har du hamnat helt rätt. Detta är en populär storlek och vi har ett flertal olika varianter – allt för att du ska hitta den som passar just dig.

När du vet vilken storlek på fotoram du vill ha är det bara för dig att bestämma färg, material, typ av glas och om din ram ska vara matt, blank eller högblank. Tänk också på om du vill ha en ram med mjuka eller skarpa linjer.

Man kan naturligtvis använda våra 13x18 cm ramar i liggande format, så att man kan ha dem till 18x13 cm motiv.

235 ProdukterVisa lager:

Visa lagersaldo för webbutik
Visa lagersaldo i din lokala butik:
GöteborgEklandagatan 29 JönköpingSmedjegatan 8 MalmöSjälbodgatan 2 NorrköpingSkeppargatan 38
Sth SödermalmLångholmsgatan 42 Sth SödermalmFolkungagatan 132 Sth SundbybergFredsgatan 11 Sth ÖstermalmValhallavägen 36

Visar 1 - 60 av 235 produkter

Ramar i 13x18 cm

Har du små gulliga bilder som du vill ha fina ramar till? Då ska du kolla in vårt utbud av små ramar i storleken 13x18 cm! Det är ofta så att man vill ha en ram som passar perfekt med storleken på det foto, den bild eller liknande som man ska rama in och då är det tur att det finns ett så stort utbud av storlekar här hos oss! Det är bara för er att kolla igenom alla ramar, lägga ner de varianter ni gillar i varukorgen och shoppa hem!

En fotovägg, kanske?

Ett härligt tips som vi vill dela med oss av är att man kan använda våra små ramar till foton. Tänk vad trevligt med en hel vägg därhemma endast bestående av inramade foton av nära och kära i storleken 13x18 cm! Att hänga upp massor av foton i ramar bredvid varandra kan göra en vägg betydligt mer intressant än att endast ha en eller flera större tavlor eller liknande på väggen, så tänk på det!

Man tänker ofta på att göra om lite hemma, men det här man att omorganisera väggarnas pynt och så även ramar glöms inte sällan bort i sådana processer. Att göra om en vägg kan liva upp ett rum ordentligt, vilket ni säkert kan dra er till minnes om ni kommer ihåg fondväggarna som var så poppis förr? Tänk att göra sin egen fondvägg, fast med egenproducerad konst med fina ramar från oss istället för en endaste tapet! Läckert!

Små fotoramar för stora minnen

Man måste inte ha stora bilder för att ha stora minnen, utan precis som den första ultraljudsbilden (som ju är i miniformat) så finns det så många andra vackra minnen som är i mindre format. Det är fint med lite mindre bilder, så som 13x18 cm, för det blir lite mer intimt på något sätt och det är aldrig fel. Det är särskilt mysigt att ha många små fina bilder på familj och de närmsta vännerna, eftersom det är dem man är som mest intim med, så det är ett tips.

Om det är så att du känner att du vill ha större bilder med en större ram så är det naturligtvis helt upp till dig, detta är bara ett litet tips eftersom vi tycker att det är så fint att samla många små bilder i små ramar på en och samma vägg. Vill du blanda in större bilder med en större ram, eller kanske bara köra på stora ramar så är det naturligtvis fint det också. Vi gillar alla olika!

Ramar med 3:4 bildförhållande

Här har vi samlat alla våra fotoramar för bilder i storleken 13x18 cm. I vårt breda utbud hittar du allt från enkla klassiska alternativ till moderna och detaljrika ramar. Med en ram kan du göra stor skillnad i din heminredning. En vacker fotoram runt en fin bild är dessutom den perfekta presenten till någon du tycker mycket om. Ta en titt i vårt sortiment!

Letar du efter en snygg fotoram med bildförhållandet 3:4 som är aningen större än standardstorleken? Då har du hittat rätt. I denna kategori hittar du ett utmärkt utbud av fotoramar i storleken 13x18 cm. Dessa ramar passar perfekt till dina nya fina bilder som du vill få upp på väggen. Tack vare vårt breda sortiment kan du enkelt hitta dina favoriter oavsett vilken typ av ram du är ute efter. Vi har allt från riktigt billiga ramar till eleganta ramar med karaktär.

Ramarna i denna kategori kan användas både liggande och stående då de passar bilder med måtten 18x13 cm. Genom att klicka på en fotoram som fångat ditt intresse får du upp mer information om den, såsom om den har stödben respektive väggfäste. Kolla igenom vårt sortiment, läs mer om de du gillar och hitta din favorit! Hos oss har alla möjligheten att finna en ram som faller dem i smaken.